Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » El kell-e tenni a pöttyös...

El kell-e tenni a pöttyös túrórudi papírját akkor ha feltöltöttem a kódot, hogy ha véletlenül megnyerném a főnyereményt vagy valamit, akkor be kell-e mutatni a kódot tartalmazó retkes papírt?

Figyelt kérdés

2017. júl. 27. 13:03
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Minden ilyen irányú információ le van írva a játék szabályzatában amit hozzáférhetővé tesznek a neten minden esetben. El kell olvasni, ez megy egyedül is.
2017. júl. 27. 13:08
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Igen, el kell tenni. Be is kell mutatni. Ne dobd el.
2017. júl. 27. 13:21
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
El kell tenni. Én ezt amúgy undorítónak is tartom, hogy egy zsáknyi rothadó papírt kell őrizgetni.
2017. júl. 27. 13:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Ez marhajó, mert a felét már kidobtam... gondoltam ilyen kódhoz úgyse jut hozzá más honnan máshonnan tölthettem volna fel?! :O Hát... ha elviszem a fődíjat a többiek szívják meg.
2017. júl. 27. 18:38
 5/8 anonim ***** válasza:
51%

Mert miért kell a rothadó papirt őrizgetni? Nálad mitől rothad?

Mert én speciel lemosom a csoki/tùró maszatot a papírjáról neves mosogatoszivaccsal vagy nedves törlőkendővel...!

Egyébként nem kell megőrizni, mert elfogadják a kód lefotózott képet is. Elég róla fényképet csinálni.

2017. júl. 27. 19:00
 6/8 anonim válasza:
Őszintén, nyert ezzel bárki is bármit? Akárhány embert kérdeztem eddig és akárhol olvastam róla véleményt, mindenki szerint kamu az egész. Ráadásul azt sem lehet megtalálni az interneten, hogy kik nyerték meg a fő(bb) nyereményeket, a honlapjukon sincs már erről fent semmi. Kicsit undorítónak találom :)
2017. aug. 20. 14:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Összesen EZER db kódot töltöttem fel. Egyetlen egy sem nyert soha semmit. Biztos, hogy ez egy hatalmas átverés. Ha nem az volna, lenne "vigaszdíj" mondjuk 500 vagy 1000 kódonként... De mivel senki se nyert nagyon úgy tűnik, valószínű ez a tejipar hazai átverése, hogy jobban fogyjon a tejtermék.
2017. aug. 21. 18:08
 8/8 anonim ***** válasza:
47%

Mi volt a játékszabályban? Tavasszal egy másik terméknek például olyan volt a nyereményjátéka, hogy egy nem közölt időpontban naponta X alkalommal meghatároztak egy "nyertes időt". Az első felhasználó aki a nyertes idő után töltötte fel a kódját, ő nyert. Tehát hiába vetted a sok terméket, egyik kód sem nyert mert nem a kódhoz volt kötve a nyeremény. Az csak a visszaellenőrzéshez kellett hogy bizonyíthasd hogy a nyerő időben feltöltött kód legitim volt.

Ebből kiindulva ha hasonló rendszerű volt ez a játék, akkor hiába töltöttél fel 1000 kódot, ha azt mindet rossz időben tetted. Amúgy 1000 darab kód messze nem jelent komoly nyerési esélyt amikor több százezer kód van forgalomban. Az esélyed még így is 1% alatt volt, úgyhogy értelmetlen csalásról meg átverésről beszélni.

2017. aug. 21. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!