Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha csak 1-2 harapással eszek...

Ha csak 1-2 harapással eszek többet, mint amennyi jólesik, akkor még ugye nem fogok hányni?

Figyelt kérdés
Tehát ha érzem hogy már nem megy le egy falat sem de én még 1-2 falatot azért is leerőszakolok a torkomon, az még nem jön vissza ugye? =/ Tágítani kéne a gyomrom azért kérdem, mert mindig kis adagot tudok enni és évek óta egy helyben állok a kilóval sőt inkább fogytam.. =/ Nehezen megy rám egy deka is...
2018. febr. 3. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Annyi még nem jön vissza.
2018. febr. 3. 21:29
 2/7 he84 ***** válasza:
74%
Annál azért többet bír a legtöbb szervezet. Még hogyha 1-2 falatnál többet is eszel, tehát mondjuk 3-4-et, esetleg 5-öt, azt is bírni fogod hányás nélkül. Hacsak nem vagy nagyon érzékeny ilyen téren.
2018. febr. 3. 22:00
 3/7 anonim ***** válasza:
40%

Ez változó, de általában pár falat enyhe erőszakkal még lemegy. De nem mindegy, mi az. Van, hogy már unsz egy ételt, nekem volt már, hogy még fél tojás s tényleg hányok, legalábbis így éreztem. Pedig szeretem a tojást.

A gyomortágítás engem nem érint, mivel nem sok köze van a jóllakásomhoz és a kalóriabevitelemhez, hogy mekkora mennyiséget eszem, emiatt nekem kissé fura ezzel foglalkozni, de gondolom, számíthat egyes esetekben ez (pl. ha valaki szinte kivétel nélkül csak kalóriaszegény ételt képes enni, na abból sok kell. én 30 dekában megoldom a napi kalóriaigényemet, ha úgy adódik, annak pedig a sokszorosa befér a gyomromba, csak a kalóriák miatt nem tudok annyit enni).

Nekem több evésre bevált az, hogy várok egy kicsit. lehet, hogy ez nem a térfogattal függ össze, nem tudom, de ha úgy érzem, egy falat se megy le, félóra múlva azért általában sikerülni szokott még enni valamit. Bár nekem ritkán van ilyen gondom, tudok enni. De hátha másnak is beválik ez.

2018. febr. 3. 22:28
 4/7 anonim ***** válasza:
67%
Inkább próbálj gyakrabban enni (azaz iktass be a 3 fő étkezés mellett 2 uzsonnát is: egyet tízóraira egyet délutánra. Ez lehet pl. műzli szelet/ péksüti/ csoki/ joghurt/stb.). Nekem ez segített felszedni 2-3 kg-ot.
2018. febr. 3. 23:36
 5/7 anonim ***** válasza:
49%
Én a piával voltam/vagyok így. "vajon ez a feles még lent marad, vagy visszajön a haverjaival együtt?" 😎
2018. febr. 4. 00:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha hízni szeretnél akkor inkább a kalóriák számát nézd ne az étel mennyiségét.

Pl. Salátából megehetsz 5 tányérral is de nem fogsz hízni mert nagyon alacsony a kalória tartalma. De ha mondjuk egy étkezés alkalmával megeszel egy kis darab kolbászt egy kis sült szalonnával nem leszel dugig tele, mégis annyi kalóriát vittél be amit ha nem mozogsz le hízni fogsz. De ez az egészségtelemebb verzió.

Egészséges kajáktol is hízhtasz, javaslom pl a mogyoróvajat és az olajos magvakat, banánt, joghurtot, sajtot, tojást, komplex szénhidrátokat, marhahúst.

Ha edzel, sportolsz is valamit az étvágyad is nőlni fog.

2018. febr. 4. 07:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Simán, normál ember illetve aki túlsúlyra alkalmas azok mindig vagy alkalmanként simán túlesszük magunkat.

Ne aggódj ettől nem fogsz hányni. Max lelki okok miatt.

Egy időben olyan stresszes voltam nem bírtam enni, még azt is kihánytam amit ittam. Szóval a hányás lelki. Túlevést simán SIMÁN bírja a szervezet, max amit érezhetsz, fáradtság, teltség érzet, feszülő pocak érzet. Nem több. :) Azt sem egy két túl harapás miatt. Hanem ha még egy egész tányérral bedobsz. Szóval ne aggódj :)

2018. febr. 4. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!