Miért "kell" a teába citromlevet tenni?
Figyelt kérdés
Valaki magyarázza már el nekem, hogy sok ember miért rontja el a teát azzal, hogy telenyomja cukorral meg citromlével ?
Nem is érezni akkor a tea ízét .
Ennyi erővel ihatnának felmelegített limonádét is .
Egyszerűen nem tudom ezt felfogni mire jó ez, meg egyáltalán melyik okos találta ezt ki .
Válaszaitokat előre is köszönöm .
2017. dec. 30. 13:37
21/22 NTBS válasza:
Mert ez a hagyomány hazánkban, de mindenkinek joga van eldönteni, hogy hogyan szereti.
22/22 anonim válasza:
Mindenkinek megvan a maga szokása. Egyik ismerősöm csakis egész citromkarikát tesz bele, de cukrot már nem. Én személy szerint szeretem citromlével, szeretem tejjel is, sőt, a kávéba is szoktam tenni egy szelet narancsot, ezt egy bolgár ismerőstől tanultam. ( Csak az ő verziója citrom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!