Melyikben van több koffein? A Zöld teába, vagy a fekete teába?
Figyelt kérdés
Szóval.. Én ma este szeretnék jobban fennmaradni, és ezért kell nekem a koffein. Inni fogok kávét, energiaitalt, stb.. De az még nem elég nekem.. Szóval.. Melyikben több a koffein? Válaszokat előre is köszönöm. :)2017. dec. 16. 10:15
1/7 anonim válasza:
Teában az isten verjen meg, nem teába...
2/7 A kérdező kommentje:
Wow, 1-es. Én nem kioktatást kértem a nyelvtanból, hanem a választ a kérdésemre.
2017. dec. 16. 10:18
3/7 A kérdező kommentje:
Az mondjuk igaz, de hát reggel van. :D
2017. dec. 16. 10:21
5/7 anonim válasza:
Ha megiszol napi 1-2litert akkor elèg simàn a zöld tea is èn bàr diàta cèljàbòl ittam napi 1-2litert de este nem birtam aludni ugy èbrentartott
ès a kàvèt energiaitalt hanyagold főleg 3mat egyszerre mert az befog ütni a szivednek èn a zöld teàt ajànlom egèszsèges is ès èbrentart, fekete teàt nem probàltam arròl nem tudok nyilatkozni
6/7 anonim válasza:
Azért csak óvatosan, inkább aludj egyet délután, de ne keverd a kávét, az energiaitalt meg a teát, főleg ne nagy mennyiségben és gyors egymásutánban, mert nagyon rosszul leszel. A koffeint nem szabad túladagolni.
7/7 anonim válasza:
Ha meginnál 3-4 pohár zöld teát, az ébren tart. Délelőt, délben, délután 1-1, aztán ha este rád jön az álmosság, még 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!