Lányok, akik 170cm/50kg vagytok, mit esztek egy nap?
Az is érdekelne,hogy mennyit sportoltok, milyen a napirendetek?
Köszönöm!💖
Szia! 172/47kg vagyok, 17/L! Zumbázom, régebben pedig balettoztam!
Kb így néz ki egy napom:
Reggel egy teát iszom, kis mézzel, esetleg citrommal.
11 óra fele szoktam megéhezni, mert reggel sosem vagyok éhes. Ilyenkor egy szelet belvita joreggeltet vagy zabpelyhes kekszet eszem egy almával, vagy pedig házilag készített gyümölcsturmixot iszom csak(többféle gyümölcs + citromlé).
Suli után itthon ebédelek. Általában csak levest eszem, itthon mindig van leves, mindig másmilyen, nagyon sokféle szokott lenni. Na most ha mégis eszem másodikat, akkor már nem eszek aznap, ha nem, akkor pedig vacsora vmi joghurt, sajtféle zöldséggel, tojás stb.
Nekem ez így pont jó, nem is tudnék többet enni, nem is férne belém, meg nincs is rá szükségem.
2-es, ne mondd nekem, hogy neked jó az, hogy pálcika vagy nulla mellel és kilógó bordákkal. Pfuj.
Kérdező:
Reggelire csak kávé kis keksz
Tízóraira rántotta 2 tojás, lecsó, bundás kenyér, ritkán kakaós csiga
Ebédre: spagetti (púpos tányér), rakott ételből fél jénait elnassolok simán, 6-7csirkeszárny, meg egy marék sült krumpli, stb.
Uzsonna joghurt, vagy túró kis mézzel, magokkal
Vacsi: 2-3 merőkanál leves (este nem tudok sokat enni vagy nem alszom)
Emellett 100 gr valamilyen mag, meg fél tábla csoki simán lemegy egy nap, 2-3 kv de télen inkább bögreszám a forró csoki
Mozgás: nyáron minden második héten túrázunk, télen sokat jégkorizok, és amíg nem esik a hó kb. mindenhová bicajjal megyek, de semmi plusz sport.
3-as vagyok, de apa egészen 40 éves koráig jó, ha 75 kiló volt (190 cm), anya meg még egészségesen a 163 centihez 45-46-nál szülés után sem több.
Pedig mindketten ettek rendesen :) Én majdnem 17 éves koromig 45 kiló voltam a 169 centimhez, most 28 évesen legjobb esetben is max. 54.
Reggelim 2tk toast 2tojas
suliba:3 szendvics vagy palacsinta vagy zabkeksz zabpehelyszelet joghurt vagy zabkasa bananos csokis
ebedre:csirkemell tesztaval,krumplival rizzsel,bulgurral vagy borsofozelek,krumplifozelek
delutan:valami nasi kekszfele
este:rakott krumpli,babos szalonnas egytal,melegszendo
172cm/50kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!