Esztek néha akkor is, ha nem vagytok éhesek?
Volt egy étkezési zavarom. Járok pszichológushoz, úgy néz ki, most minden rendben lesz, viszont számomra nem egyértelmű akkor is enni, ha valaki nem éhes.
Barátaimnál van úgy, hogy:
- ha tudja, hogy elmegy otthonról, és utazik, vagy dolga van, el kell városban intéznie valamit eszik otthon (nem vesz városban kaját) úgy is eszik otthon hogy nem éhes mert tudja hogy nem jut kajáig 3-4 óráig még. Ilyet ti is csináltok?
- akkor is esznek a barátaim ha nem éhesek pl. társaságban vagyunk 5-en 2-en éhesek 3-an nem nagyon viszont mindenki eszik valamit kajáldában
Ti is esztek, ha nem vagytok éhesek? Súlyt magasságot és életkort is írjatok, légy szíves.
Igen. Néha szoktam unalmamban enni, illetve mikor ideges vagyok az evést egyfajta "feszültséglevezetésnek" használom.
~80kg, 182cm, 18F.
ha tudom hogy itthonról el kell mennem, és kb csak 3-4 óra múlva érek akkor eszek itthon ha nem vagyok éges akkor is pár falatot max viszek magammal egy müzliszeletet ha ennél több időra mennék el csinálok egy szendvicset és elviszem, venni én se veszek semmit se, majd ha hazajövök eszek itthon
ha társaságba vagyunk és valaki éhes valaki nem, és beülönk valahova és ha nem vagyok nagyon éhes akkor veszek egy kávét, fagyit stb
de ha kerti party vagy vendégségbe vagyunk akkor ott eszek, főleg ha örömmel hozza elém a sütit hogy most sütöttem direkt neked, gyere kóstold meg(anóys, nagymama, anuy stb) akkor veszek belőle és megeszem még akkor is ha nem vagyok éhes, max teljesen jól lakok és másnap nem eszek annyit
168centi, 46kilo 20 éves tanuló lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!