Mennyi tészták szoktatok kifőzni amivel jól is laktok?
100g száraz tészta nagy adag lesz, 60-80g között normális mennyiség.
A tésztás ételek általában nem a tésztán buknak el, hanem a zsíros(=kalóriadús) sajtoknál, tejfölös/tejszínes szószoknál
Semennyivel nem lakom jól, úgyhogy nem eszem tésztát.
De komolyan, a tészta olyan, mint a kenyér, amiről van tapasztalatom: fél kiló kenyér, jó sok vajjal és mézzel semmi laktató hatással nem rendelkezik rám nézve.
Azonkívül egyéni, ki mennyi kalóriával lakik jól, ha jó is az étel erre a célra. Nekem s a páromnak is kb. 1200 kcal a minimális étkezés. Van, aki pedig pár falattal jóllakik. Az se mindegy, mekkora az energiaigényed egy nap s hogyan osztod el a táplálékodat.
Az se mindegy, hogy spenótot vagy egy kupac sajtot vagy túrót teszel a tésztára pörccel... Nemcsak a puszta tésztát eszed.
Hát egy fél csomag szerintem elég, szárazon. már nem úgy enni hanem megdagad úgy is. Még sok is lesz.
de tényleg nem laktató :))
Én épp most eszek spagettit:D
1 zacskóval (500g) főztem ki, a felét kimertem:D Rá ketchup, reszelt sajt és nyammi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!