Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti hogyan csináltok tejhabot?

Ti hogyan csináltok tejhabot?

Figyelt kérdés

2017. nov. 10. 19:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Ha vetted volna a fáradtságot és kicsit utána olvastál volna a témának akkor tudnád, h nem butaság amit irtam. Reménytelen...
2017. nov. 11. 17:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:
Csatlakozom. Én is úgy tudom, hogy a feherjetol függ. A tapasztalatom is megegyezik ezzel: a zsirszegeny tejet is fel lehet verni. ( tejszinnel már valóban számít a zsirtartalom)
2017. nov. 12. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 A kérdező kommentje:

Direkt 3 %-os tejet vettem, de nem sikerült. Pedig csak 1 dl tejjel próbálkoztam. Nos a gőzölő semmit nem csinált vele, azon kívül hogy felforrósítja és fröcsköli szét. Már kesztyűben szoktam próbálkozni, de ma konkrétan a szemembe fröcskölte a forró tejet. Ráadásul meg sem nyitottam maxra. Szóval ezt kihagynám egy életre, jah és semmi habja nem lett.

Akkor jobban járok, ha felrázom és úgy teszem be a mikróba, így egy nagyon kicsi habja lesz.

Nézegettem boltban, de csak ilyen 7-9 ezer forintért van tejhabosító. Megvagyok nélküle is.

2017. nov. 12. 21:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Konkrétan milyen gépet használsz, milyen a gőzölő? A tej mindig hideg legyen! A gőzkart nem engedd le az edény aljáig, tudjon a folyadék(tej) cirkulálni. Inkább picit több tejjel próbálkozz.


Hasonlóval is próbálkozhatsz, [link] jó eredményt lehet vele elérni.

2017. nov. 13. 10:17
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!