Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hízhatok a kevesebb folyadéktól?

Hízhatok a kevesebb folyadéktól?

Figyelt kérdés
Nem igazán vagyok szomjas, nem érzem úgy egyébként, hogy szomjas lennék. Betegség miatt most nem végzek testmozgást szinte ágyhoz vagyok kötve így semmilyen fizikai aktivitásom sincs. Egészségesen eszek, igaz nem sokat, de zöldséget és fehérjét igen. Így tehát az étkezésem tiszta. Naponta 1 litert iszok meg, ezt vízből és gyümölcsből viszem be. Nem fáj a fejem meg semmi, tehát panaszom nincs, a vércukrom is rendben. Lehet belőle bajom ha csak ennyit iszok? Hízhatok tőle? Mert fórumon olvastam egyszer, hogy egy lány 9 kilót hízott a vízvisszatartás miatt. Viszont én még nem tapasztaltam, de mégis félek. Volt, hogy magamba erőszakoltam 1.5 litert de az pokol volt. Nagyon fájt a hasam és sehogyan sem esett jól. Tehát a kérdésem: lehet hízni attól, hogy csak ennyit iszok?

2017. nov. 4. 22:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem egyszerre kell sokat inni, hanem rendszeresen 1-1 pohárral :)

Hízni max attól fogsz, hogy most nem sportolsz (ha egyébként ugyanúgy eszel, mint amikor sportoltál).

2017. nov. 4. 23:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Tehát akkor nem fognak felszaladni a vízvisszatartás miatt a kilók? Így sem hízok hanem fogyok pedig abba hagytam egy időre a sportolást. 51-52 kiló és 170 cm magas vagyok. :)
2017. nov. 4. 23:26
 3/5 anonim ***** válasza:

az csak maszlag, hogy sokat kell inni, mert ha nem, akkor kiszáradsz, a veséd porzik, sűrű lesz a véred, felmegy acukrod, stb...stb..

annyit kell inni, amennyi jólesik. Észre sem veszed, és betolsz az ételekkel pont annyi folyadékot, amennyi kell az üzemvitelhez.

nem fogsz hízni.

2017. nov. 5. 12:27
 4/5 anonim válasza:
#3 nem maszlag, nagyon jó hatása van a szervezetre, ha sok vizet iszol. Tisztít, méregtelenít, hidratál stb. Persze nem kell annyit inni, hogy 5 percenként pisilni járj egész nap, de így hideg időben is, ha nem sportolsz, legyen meg az 1-1,5 liter. Szerintem, kérdező, te így eleget iszol. A szervezeted jelezné, ha gond lenne.
2017. nov. 6. 20:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Akkor kicsit már megnyugodtam.
2017. nov. 7. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!