Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Tudnátok írni érveket és...

Tudnátok írni érveket és ellenérveket a kávéról? 20/L

Figyelt kérdés
Sokszor vagyok álmos napközben, így kipróbáltam milyen, ha iszok kávét. Egyik nap egy fontos eseményen voltam, és nem tudtam figyelni, majdnem elaludtam. Dülöngéltem jobbra-balra, előre...aztán megittam egy csésze kávét, és rögtôn felébredtem. Azóta néha iszok reggelente, de ha nem, akkor meg fáradt és álmos vagyok. Folyton ásítozok.

2017. nov. 4. 20:06
 1/5 anonim ***** válasza:
95%

Olvasgasd!

[link]

2017. nov. 4. 20:12
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Ásítás nem csak unalom hanem levegő hiányt jelez . A kávé értágító de a koffein nem létszükséglet és a cukor meg a kávé vízhajtó , vagyis az a víz ami kell a testnek kiküldi ...
2017. nov. 4. 20:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

+: Nagyon finom, frissít, mértékkel jót tesz.

-: Terheli az idegrendszert, emeli a pulzust, túltolva szorongást, pánikot, álmatlanságot okoz.

2017. nov. 4. 20:28
 4/5 anonim ***** válasza:
83%
Hátrány hogy kakilni kell tőle
2017. nov. 4. 21:16
 5/5 anonim ***** válasza:
9%
Tulajdon kép mit okoz, nem tudom, de én, csupán az íze végett, napi 14-16 duplát iszok, már több tíz éve. Annyira nincs semmi hatása, alvás előtt is iszok egy dupla duplát.
2017. nov. 4. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!