Hogy szokjak le a kávéról?
Sziasztok!
Ha valaki gyerekkoromban, vagy akár tinikoromban azt mondta volna, hogy kávéfüggő leszek, azt körberöhögöm, annyira utáltam még a szagát is. Aztán tessék, itt van.
Napi 4-5 hosszúkávét iszok, de nem a koffein miatt, hanem az íze miatt. Olyan jó az is, ahogy egy nagy bögre tejes-habos kávét szürcsölök, és közben lazulok...
Próbáltam már helyettesíteni kakaóval meg zöld teával, de nem megy! Nekem kávé kell!!!
Valami tipp?
Igen, csak gyereket akarunk, és a doki szerinte jó lenne mellőzni, vagy max. napi egyet inni.
Ha csak rólam lenne szó tojnék bele, hogy káros-e vagy sem! :)
Azért tényleg sokszor bever a szívem rendesen...
Ez annyira kellemetlen... eszembe sem jutott a koffeinmentes...
Kössz!! :)
A magzatnak nem árt meg a kávé, igaz az a mennyiség amit fogyasztasz valóban sok, de próbáld legalább napi 1-2 adagra csökkenteni, az még egészségesnek is mondható és bőven elég lesz.
A koffeinmentes is jó, de ha az7 annyira nem ízlik akkor keverheted normál kávéval akkor mégis gyengébb lesz valamivel.
vigyázzatok, a koffeinmentes sem mentes, csak csökkentett koff.tartalmú
Jó lenne leszoknod. Nekem sok év alatt felnyomta a vérnyomásomat. Most 1 nap alatt le tudtam szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!