Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy lehet leszokni a kávéról?

Hogy lehet leszokni a kávéról?

Figyelt kérdés

Szerintem elég sok kávét iszom és szeretnék kicsit lejönni róla. Mivel tudnám "pótolni", ha pl. napközben elfáradok? (értelemszerűen a jó erős fekete teát sem szeretném)

Van itt valaki, aki abbahagyta a kávéivást gy jelentősen csökkentette azt? Tapasztalatok?

2015. júl. 28. 12:46
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Nem kell "pótolni"!!!! Ha elfáradsz, akkor egyszerüen pihenj 5 percet.
2015. júl. 28. 12:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Rám nem hat, nekem jó helyette a kakaó, de sok egyéb is, nass szerepköre van.

De ha már a kakaónál tartunk, van, akinek valamiért tényleg jó kávépótlék, nem tudom, miért.

Engem a lédús nyers zöldségek és főleg a citrusfélék élénkítenek.

De egy normál embernek nem kéne pörgetnie magát, hanem rendesen pihennie, ennie, ha túl stresszes, akkor meditáció, ilyesmik. Némi mozgás is segít az élénkítésben... Valamennyit pedig még a sima víz is élénkít, engem legalábbis, gondolom, a test kap valami anyagot, amit lelkesen elkezd megvizsgálni s végigtolni a testen :) Van benne logika. Próbálj ki ilyeneket. Nekem a citrom és a narancs az aduász ilyen téren.

2015. júl. 28. 13:45
 3/6 Phoney ***** válasza:
Többször lejöttem napi 3-4 kávéról hitelen megvonással. Az első nap általában elég rossz, másnap már alig hiányzik, harmadnap pedig kb. már jobb kávé nélkül, mint előtte kávéval. Ha egy szombaton elkezded, akkor hétfőn már kávé nélkül is munkaképesnek kéne lenned. Normális esetben nem lesznek olyan „elfáradásaid” napközben, mint rendszeres kávéfogyasztóként.
2015. júl. 28. 16:39
 4/6 A kérdező kommentje:

A vízről már én is hallottam, hogy többet kell inni és az is élénkít, majd próbálom.

Nem iszom olyan botrányosan sok kávét, de elmúltam harminc, és a kávé nem tesz túl jót sem az arcbőrnek, sem a fogaknak, szóval ha lehet, szívesen elhagynám... :)

2015. júl. 28. 16:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Azt hiszed ha elhagyod a kavet, akkor szep marad a borod es hofeherek lesznek a fogaid? Azt irtad mar 30-as vagy es hiszel a meseben? :)
2015. júl. 28. 18:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Kávé helyett igyál teákat vagy tejeskávét kevés kávé hozzáadásával vagy igyál gyerekeknek való kávét.

Attól ha nem iszol kávét még öregedni fogsz és a fogaid is sárgulhatnak. :) Öregedés ellen ránctalanítókrémet a fog barnulás ellen meg egy jó fogorvost meg egy jó fogkrémet ajánlanék. :)

2015. júl. 28. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!