Hogy lehet leszokni a kávéról?
Szerintem elég sok kávét iszom és szeretnék kicsit lejönni róla. Mivel tudnám "pótolni", ha pl. napközben elfáradok? (értelemszerűen a jó erős fekete teát sem szeretném)
Van itt valaki, aki abbahagyta a kávéivást gy jelentősen csökkentette azt? Tapasztalatok?
Rám nem hat, nekem jó helyette a kakaó, de sok egyéb is, nass szerepköre van.
De ha már a kakaónál tartunk, van, akinek valamiért tényleg jó kávépótlék, nem tudom, miért.
Engem a lédús nyers zöldségek és főleg a citrusfélék élénkítenek.
De egy normál embernek nem kéne pörgetnie magát, hanem rendesen pihennie, ennie, ha túl stresszes, akkor meditáció, ilyesmik. Némi mozgás is segít az élénkítésben... Valamennyit pedig még a sima víz is élénkít, engem legalábbis, gondolom, a test kap valami anyagot, amit lelkesen elkezd megvizsgálni s végigtolni a testen :) Van benne logika. Próbálj ki ilyeneket. Nekem a citrom és a narancs az aduász ilyen téren.
A vízről már én is hallottam, hogy többet kell inni és az is élénkít, majd próbálom.
Nem iszom olyan botrányosan sok kávét, de elmúltam harminc, és a kávé nem tesz túl jót sem az arcbőrnek, sem a fogaknak, szóval ha lehet, szívesen elhagynám... :)
Kávé helyett igyál teákat vagy tejeskávét kevés kávé hozzáadásával vagy igyál gyerekeknek való kávét.
Attól ha nem iszol kávét még öregedni fogsz és a fogaid is sárgulhatnak. :) Öregedés ellen ránctalanítókrémet a fog barnulás ellen meg egy jó fogorvost meg egy jó fogkrémet ajánlanék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!