Kávéról leszokni - hogy csináljam?
Nagyon rá vagyok szokva a kávéra. Mondjuk annyira mégse vészes, kb. 3 órán át iszogatok egy csészét :))
anyu nem volt itthon 4 napig és tök jó volt, nem is kívántam a kávét.. Ilyen melegben még jól is jött.
De hazajött és zavar, hogy folyton (óránként) azt issza. Hallom, hogy folyton megy a kávéfőző, kb. 2-3 percig kevergeti a pár korty kávét :D annyira idegesít már, amikor meghallom ezt a csilingelést :((((
így persze, hogy nekem is kell kávé :((
próbáltam már rábeszélni, de nem érdekli :( nagyon rá van szokva, már félelmetes :$
tök felesleges, ugyanúgy fent tudok lenni sokáig, csak néha aludni kell picit délután :D
Nem iszol és kész. Csak akarat kérdése. Én érdekes egyik napról a másikra letettem a cigivel együtt.....
A kávé irányít téged, vagy te.... Nagyon egyszerű az egész. Foglald le magad, menj futni, vagy edzeni. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!