Én csirkepöribe szoktam tenni kisebb combokkal, kevés csirkemell filével együtt, nagyon finom.
Nincs túl sok hús rajta, de a célnak megfelel.
Egyébként tepsiben piros ropogósra sütve, tepsis hagymás-sajtos burgonyával és csalamádéval nyammi :D
Nagyon szeretem!
Ropogósra sütve jó sok fokhagyma társaságában, vagy
Kirántva, csak úgy magában, snack helyett, egy jó sör mellett a barátokkal.
Nyáron grillezve.
Télen jó kis fűszeres pácokban, kemencében sütve, Nyami :)
Szóval nekem jöhet éjjel-nappal és minden évszakban.
Miért lenne rossz?
Az ízlés nem vitatéma.
Ahogy minden állat különböző testrészének más és más az íze, a csirkeszárny íze is más, mint a combbé, az ízetlen melle-hússal pedig egy napon nem is lehet említeni.
.
Nem tudni, mennyi idős vagy, de az agyonreklámozott Q10-ről biztosan hallottál már.
Nos, minden patikában megVEHETŐ.
A csirlebőr nagy adad Q10-et tartalmaz, előnye a tablettával szemben:
- jó ízű,
- a csirkével együtt veszed meg,
- olcsóbb, mint a patikában (akkor drága, ha kidobod!),
- nem utolsó sorban a gyomrot is telíti!
.
Mit gondolsz, az usákoknál annyi a hülye, hogy csupán csirkeszányért bemenjenek, várakozzanak és fizessenek a gyors-étteremben?
Van rajta hús, persze. Csak a lábán nincs.
Én nem annyira szeretem, ha nem kell megküzdeni a húsért, inkább a csontosabb részekért vagyok oda, poénosabb és finomabb is számomra. A nyak és a szárny teljesen jó (bár ez nálam nyúlra vonatkozik - ténylegesen szárnynak nevezzük a mellső lábait, mert miért ne? - , nem szoktam csirkét enni, de a lényeg hasonló az ilyen kisebb állatoknál s azért vannak gyerekkori emlékeim. minden vasárnap csirkét ettünk). De ez ízlés dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!