Szerintetek ami büdös az rossz is?
Ezen vitatkozunk ismerősömmel, hogy ami nem tetszik a szagló bimbóinknak az feltétlen rossz is?
Szerintetek? Példát ellenpéldát tudnátok mondani?
pl a kicsit régi trappista is büdi (még nem elszaladós, csak szaga van)
Ma plnem is tudtam megenni zsemlével.
De pizzára ráreszeltem, úgy fincsi volt :)
A másik a máj.
csirkéből rszteletmájat csináltam, olyan büdös volt h közvetlen főzés után nem is tudtam enni.
Pedig egyébként nagyon szeretem (csak nem én szoktam főzni)
Néhány gyógyvíz is kellemetlen szagú,és még meg is gyógyulhatsz tőle!
A káposztaféléknek a kéntartalmuk miatt van "illata"!
A sajtok meg kimondottan büdös élelmiszerek,de milyen finom némelyik!
A belsőségek szaga sem vonzó,amíg finom étel nem lesz belőlük!
Az élesztő,na az sem parfümillatú,mégis rengeteg ételbe használjuk!
Sör,bor!Isszuk mint állat,pedig ha nagy menyiségben van körülötted azonnal szellőztetni akarsz!
Hal!Mondanom sem kell!
A következtetésem az ,hogy én nagyon is szeretek néhány "büdös" élelmiszert,ételt jóízűen elfogyasztani!:D
Rózsazselét ettél már?Nagyon finom illata van,de az íze...!Ha ettél már rosszat...!:/
Rózsazselé nem még :D
A mostani sajtos chipsek is elég büdösek, régen nem voltak ilyenek szerintem
Szia!
Pálpusztai! A szaga vmi irtózat, de jó páran imádják.
Na, és a pacalnak is van egy orrfacsaró szaga, amikor abálják. De pörköltnek imádom.
Valamelyik könyvben olvastam, hogy a középkorban a penészes sajtokat az igazán jó francia kocsmákban a kukacokkal együtt tálalták. Hááát, sötét középkor...
Ja, és izlések és pofonok különbözők, de az eszkimók el szokták ásni a rozmárt, és amikor kellőképpen "átrohadt" és átfagyott, akkor kiássák, és fejszével vágnak belőle egy darabot. A vendég tudósító a szagát sem bírta, míg az eszkimók élvezettel falatoztak belőle...
A skandinávoknál pedig van egy népi szokás, mely szerint a cápahúst rothasztják, és nagy ünnepség közepette jó lakmározást csapnak belőle. saját elmondásuk szerint orrfacsaró pisdiszaga van, de a kedvük nagyon jó volt, és kétpofára falták. Hááát nem tudom... :/ Nekik biztos jó.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!