Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen főtt ételt tudnátok...

Milyen főtt ételt tudnátok ajánlani ami nagyon olcsó?

Figyelt kérdés
Sajnos mélyszegénységben élek...napok óta nem ettem normális ételt csak vajas kenyeret/üreskiflit! A hasam már eléggé fájdogál tudnátok ajánlani főtt kaját ami extra olcsó? Nem probléma ha nem finom csak valami főtt kaja legyen!:) előre is köszönöm. 23/L
2017. aug. 18. 00:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is a sárgaborsófőzeléket tudom a legolcsóbbnak, legtartalmasabbnak. Rizzsel, az is roppant olcsó.

Ki nem hagynám néha a tojást sem, értékes cucc.

Mennyi pénz jut egy napra? A mélyszegénység nekem nem informatív, rám fél minimálbér ha jut, de mivel szinte csak ételre költök, elég jókat eszem s az olcsóbb alapanyagok zöme ki van zárva.

De nekem nem jut sűrűn vajas kenyérre, a vaj az drága, én csak kókuszzsírt eszem, ami sokkal olcsóbb, mint egy ízes vaj s mégis drága dolognak tartják egyesek... Amúgy sem költenék olyan ételre, ami még fehérjét sem ad, kissé fanatikus vagyok az izmaimmal kapcsolatban, de igazam van.

2017. aug. 18. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!