Szeretitek a pacalt?
Hát tudod kérdező vannak dolgok amiknek a puszta látványa undort vált ki az emberből. Nem akarja az ember , hogy így legyen, ez nem szándékos, csak egyszerűen van ilyen.
Nem a legjobb példa, de azért leírom. Egyszer láttam egy videót, ahol csokit, vagy valamilyen sütit formáztak meg épp olyanra,hogy az emberi ürüléknek tűnjön. Az emberek tudták, hogy az ehető édesség, mégis kb. a fele annak, akit megkínáltak belőle nem bírta megenni, öklendezett stb. Vicces volt, én pl. simán megettem volna :D , más pedig lehet, hogy elhányná magát tőle.
Nem, sosem láttam, sosem szagoltam, nemhogy egyem.
Nem tudom, milyen. Kíváncsi típus vagyok, de akkor sem vonz.
A máj, szív s egyik kedvencem, a vér nem undorító kicsit sem, a csirkelábat pedig meg nem enném, nincs rajta hús.
Nem, ilyen problémáim nincsenek, de lépéseket nem teszek annak érdekében, hogy a számba kerüljön egy ilyen kevéssé vonzó étel. Ha valaki elkészítené nekem és biztosítana, hogy jóféle házi forrásból van, lehet, hogy megkóstolnám, ez a kinézetén, szagán, aktuális állapotomon múlna...
Bármilyen is, zöldséggel enném, lehetőleg nyerssel, mint minden nem édesség állati terméket.
Nagyon szeretem. Néha csíkozott zúzával is egybefőzöm.
Főtt krumpli, kenyér, vagy mindkettő. Jóféle savanyúsággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!