Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Gyümölcs hús mellé: miért...

Gyümölcs hús mellé: miért utálják sokan?

Figyelt kérdés
Szerintem pl. a sárgabarackos, serrano sonkával áttekert, füstölt sajttal töltött csirkemellnél (gyümölcsboros-mazsolás piláffal) nincs finomabb, meg a marhasült grízgaluskával és meggymártással is csodafinom. A narancsos kacsáról ne is beszéljünk!
2017. júl. 28. 21:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Sokan a spenótót és a tökfőzeléket utálják. Mások meg a narancsos kacsát és az aszalt szilvával töltött csirkemellet.

Miért kell ezen csodálkozni?

2017. aug. 1. 13:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/22 anonim ***** válasza:
44%

Én imádom! :)


Gyerek koromban, az iskolában, a menzán az egyik nagy kedvencem volt a meggymártásos hús, rizzsel. Néha sertéssült volt, néha marhahús.


Itthon szoktunk raklettezni és akkor a végén mindig dobunk fel a platnira a maradék húsok, szalonnák, kolbászok, virslik mellé, gyümölcsöket amik a saját kertünkben teremnek. Barack, szilva, alma, körte.

Nagyon finomak.


Szeretjük a gyümölcsös húsokat, gyümölcsös ételeket.

Pl: Hawaii pizza, Hawaii csirkemell, Barackkal töltött húsok, csirkemell. Szilvás húsok, csirkemell. Szilvás csirkemáj, stb. Nagyon sokféle variáció van.


A gyümölcsmártásokat is szeretjük. :)


Szóval, mi nem utáljuk az ilyen ételeket! :) :D

2017. aug. 2. 12:08
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!