Gyümölcs hús mellé: miért utálják sokan?
Figyelt kérdés
Szerintem pl. a sárgabarackos, serrano sonkával áttekert, füstölt sajttal töltött csirkemellnél (gyümölcsboros-mazsolás piláffal) nincs finomabb, meg a marhasült grízgaluskával és meggymártással is csodafinom. A narancsos kacsáról ne is beszéljünk!2017. júl. 28. 21:08
1/22 A kérdező kommentje:
Vagy az édes-savanyú sok ananásszal. Vagy a szezámos-mangós-csilis öntet omlós csirke mellé.
2017. júl. 28. 21:10
2/22 anonim válasza:
Mert ízlések és pofonok. Van aki ezt szereti van aki mást. Én is imádom a húst gyümölccsel, de pl a családunkban senki más.
3/22 anonim válasza:
Én is imádom mindenki full undorkodik mikor a rántott húst vagy bármilyen rántott vagy sült dolgot lekvárba mártogatom. Vagy a májkrémes kenyeret lekvárral is megkenem. Most carbonara volt de nekem hiányzott mellé valami így hát kis kanállal ettem mellé a lekvárt. 😋
4/22 A kérdező kommentje:
Én is imádom a rántott húst áfonyalekvárral.
2017. júl. 28. 21:27
5/22 anonim válasza:
Én is szeretem, de pl. a férjem azt mondja, hogy nem illenek össze és ő nem eszi meg. Én sem értem.
7/22 anonim válasza:
én nem vagyok oda annyira az ilyen kombókért. mondjuk nekem simán az ízek keverése pl sós+édes, sós+savanyú, stb se klappol. ritkán eszek savanyúságot is. keresztanyám meg majdnem mindent barack, birs vagy meggybefőttel eszik.
8/22 anonim válasza:
Azért, mert a legtöbb embernek rémálmai vannak még gyerekkorából a befőttes meggymártástól pl., ami a világ legundorítóbb dolga.
A friss gyümölcsök grillezve vagy krémként, töltelékként isteniek, de az olyan ízléstelenségek, mint a meggymártás sokak kedvét elveszik a kísérletezéstől.
9/22 A kérdező kommentje:
Meggymártás :)
Iskolában adtak olyat főtt krumpli és levesben főtt marha- vagy sertéshús mellé. Imádtam, mindig kértem repetát.
Én a délnyugat-magyarországiaktól lestem el a receptet: ők a sültet/főtt húst gyümölcsmártással és grízgaluskával eszik, nagyon jó párosítás így. Fogom a tönkölygrízt, kis vajon megpirítom, megsózom, felöntöm apránként kis vízzel és sűrűn keverve főzöm a darát. Úhh, de finom!
2017. júl. 28. 23:29
10/22 anonim válasza:
Meggymártás, hús és gríz... ennél undorítóbb kombinációt el se tudnék képzelni! Nagyon proli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!