Havi 30-40 ezerből milyen kaja?
Olvastam itt egy kommentet, amelyben írta a kommentelő, hogy 30-40 ezer forintot költ kajára havonta.
Mi a férjemmel kb. havi 200.000 Ft-ot költünk kajára. Náha, amikor sikerül spórolni, akkor 150.000-et. Amikor egyedül éltem, akkor is körülbelül ennyi ment el rá.
Szeretném megkérni azokat, akik ilyen 30 ezrekből ki tudnak jönni, hogy írják már le, hogy mit esznek egy átlagos napon. Persze azokéra is kíváncsi vagyok, akik mondjuk 50 vagy 80 vagy 100 ezerből kijönnek. Spórolni szeretnénk, de egyszerűen nem megy, pedig nem osztrigán meg szarvasgombán élünk.
Nem számoltam még megközelítőleg sem , mennyi megy el a nettó 200.000 forintos fizetésemből kajára, de a nagy része arra megy el. Szeretem a finom falatokat, egyszer egyszer veszek pl 900 forintért egy tábla csokit, 25 dkg gluténmentes kenyeret 450 forintért vagy ilyesmi. De ezeket többnyire csak egyszer, mert nem ettem még olyat, ami ilyen drága és finom annyira, hogy még egyszer megvegyem.
Gyakran étteremből rendelek menüt a munkahelyemre.
Nálunk sajnos drága az élelmiszer. :(
Párom többet keres mint én, ő napközben elvan azon, amit kap a városban: pizza, gyros.
Bár imádok főzni, kevés étel van, amit mindketten szeretünk, így ritkán főzök.
Amire sokat költünk, azok ez édességek.
De hogy a kérdésre válaszoljak, akkor sem haltunk éhen, amikor csak egyikünk keresett és bizony alig marad kajára a rezsi+lakbér befizetése után.Akkoriban tettem le a húsmentes étkezésről, mert akkor végképp luxus lett volna, hogy kétfelé főzzek.
kb vajas kenyeret ettünk, az tény. Illetve a szülőktől kaptunk lefagyasztva főtt ételeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!