De most komolyan, ki szereti a csirkemellet?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Szerintem komolyan sokan szeretik :) A férjem kivétel, ő alapból utálja, ő akkor csirkecombot kap, amikor a család többi tagjának csirkemellet sütök, rántok... stb, mert tényleg sokféleképpen elkészíthető.
Natúr is finom tud lenni, ha betartjuk a nagyon rövid (én oldalankét 2-3 perc )sütési időt. Kéreg keletkezik a külsején, ami bezárja az ízes szaftot.Persze csakis frissen, azonnal tálalva jó, mert állásban valóban olyan száraz lesz, mint a tapló.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
A csirkemell akkor "száraz és kellemetlen ízű", ha:
1, nem tanyasi, azaz nem szabadatartot
2, rosszul van megsütve
Ha körbe van sütve magas hőfokon 2 perc alatt, minden oldalán az EGÉSZ csirkemell, majd bekerül a sütőbe, 140 fokra, 12 percre, akkor egy szaftos, ízes végeredmény lesz a vége.
A csirkegyári, szeletben rommás sütött mell valóban száraz és rossz ízű. Ahogyan nem lehet pl. babot sem 2 perc alatt puhára főzni, úgy másképpen ízes-szaftos mellet sem lehet készíteni.
Csak rengetegen nem tudnak megfelelő technikákat alkalmazni.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
10-es válaszolóhoz hasonlóan én is szeretem a natúr csirkemellet, míg egyébként a húsok nagyon nagy többségét egyáltalán nem, bárhogy is készítik.
Amúgy most komolyan lepontoztad azért a válaszolókat, mert nem egyezik meg az ízlésed velük? :D
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!