Megfőzhetem még így a csirkemellet vagy inkább dobjam ki?
Tegnap este 11-kor kivettem a fagyasztóból 1/2 kg csirkemellet.
Elfelejtettem betenni a hűtőbe, egész éjszakára a konyhában maradt.
Fél8-kor találtam rá, teljesen kiolvadt. Nem érzem büdösnek, de bizonytalan vagyok, hogy megfőzhetem-e...
Nem is értem, egyébként hogy csináltad volna, félig fagyosan főzöd meg?
Azért vetted ki a fagyasztóból, hogy kiolvadjon...
Mivel a baktériumok szobahőmérsékleten nagyon gyorsan kifejlődnek, ezért nem ajánlatos így kiolvasztani a húst.
Én nem merném már megenni, mert ki tudja mióta áll ott kiolvadva.
2., igen, azért vettem ki, hogy kiolvadjon, de így kb 8 órát töltött szobahőmérsékleten
Máskor egész éjszakára a hűtőben hagyom és csak azelőtt veszem ki hogy megfőzném
Köszi a válaszokat!
Végül kidobtam, a férjem leszavazta, hogy megfőzzem. :)
Én is kidobtam volna.
Nyilván ki kell engedni, de nem egy éjszaka alatt szobahőmérsékleten. Mi a hűtőbe szoktuk betenni és ott kienged.
Szóval jól döntöttél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!