Sertéshúsból lehet ananászos csirkemellet csinálni?
Na igen, attól félek, hogy érezhető lenne a csalás.
A sertés keményebb húsú, igaz?Vagy akkor esetleg csirkecombbal(lecsontozott)lehetne helyettesíteni?Azért találom ki ezeket, mert olcsóbban próbálnék valami csirkemelles cucchoz hasonló kaját összeütni.
Ha külön vásárolod a csirkemellett, akkor cca 1500-1600 Ft/kg áron kapod. (Nálunk ennyiért adják a csirkemellett)
Ha egész csirkét vásárolsz, mellével együtt, akkor annak az ára kb. 700-800 Ft/kg, azaz féláron jutsz hozzá a melléhez is. A csirke többi része is nagyon finom hidd el, nem feltétlen kell minden nap azt a száraz húst enni.
Nem tudom, nálatok hogy van, de nálunk jóval drágább a cs.comb, mint a cs.mell.
Cs. mellet 1200 ft körül már ki lehet fogni, a cs. comb meg 800 ft körül van egészben. Ha a bőrt, csontot, porcokat kiszeded belőle ügyes vagy, ha a 60%-a megmarad. Az 1400 ft-ra jön ki nettóban, ha 800-ért vetted.
Egyébként meg egyszerűbb, ha más kaját találsz ki, ha sertéshúst akarsz csinálni. Az ananászt meg megcsinálod máshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!