Aki próbálta már: rozskenyeret lehet sütni élesztő vagy kovász nélkül? Milyen?
Figyelt kérdés
2017. jún. 10. 15:28
1/6 anonim válasza:
Szerintem vagy élesztő vagy kovász kell a kenyérbe. Utóbbit megértem hogy sok idő összerakni, de azvélesztőt nem érdemes kihagyni.
2/6 anonim válasza:
Semmilyen kenyeret nem lehet valamelyik nélkül sütni, legfeljebb valami bodagot.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Nem az időigényesség miatt kérdeztem, más oka van.
Közben találtam több ilyen receptet is, itt az egyik, ha érdekel valakit:
2017. jún. 10. 16:23
5/6 anonim válasza:
Ez más kategória.
Ezekben szódabikarbóna van.
Próbáltam már kelt tészta szerűt élesztő helyett sütőporral sütni, kb akkora lehet a különbség. Elég nagy.
Nekem nem jött be.
6/6 A kérdező kommentje:
A képeken nem néznek ki rosszul az elkészült kenyérfélék. Nem nekem kéne amúgy a produktum és akinek kéne, szerintem neki megfelelne. Már elküldtem neki az első receptet.
De ha valakinek van jobb, jöhet! Pl. nem ártana, ha nem lenne a receptben tejtermék sem.
2017. jún. 10. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!