Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Aki próbálta már: rozskenyeret...

Aki próbálta már: rozskenyeret lehet sütni élesztő vagy kovász nélkül? Milyen?

Figyelt kérdés

2017. jún. 10. 15:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem vagy élesztő vagy kovász kell a kenyérbe. Utóbbit megértem hogy sok idő összerakni, de azvélesztőt nem érdemes kihagyni.
2017. jún. 10. 15:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Semmilyen kenyeret nem lehet valamelyik nélkül sütni, legfeljebb valami bodagot.
2017. jún. 10. 15:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi! Nem az időigényesség miatt kérdeztem, más oka van.

Közben találtam több ilyen receptet is, itt az egyik, ha érdekel valakit:

[link]

2017. jún. 10. 16:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Vagy ez: [link]
2017. jún. 10. 16:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez más kategória.

Ezekben szódabikarbóna van.

Próbáltam már kelt tészta szerűt élesztő helyett sütőporral sütni, kb akkora lehet a különbség. Elég nagy.

Nekem nem jött be.

2017. jún. 10. 19:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:

A képeken nem néznek ki rosszul az elkészült kenyérfélék. Nem nekem kéne amúgy a produktum és akinek kéne, szerintem neki megfelelne. Már elküldtem neki az első receptet.


De ha valakinek van jobb, jöhet! Pl. nem ártana, ha nem lenne a receptben tejtermék sem.

2017. jún. 10. 19:12

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!