Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Utazáshoz ételek?

Utazáshoz ételek?

Figyelt kérdés
Július 4-én utazunk testvéremmel Angliába vakációzni. Úgy döntöttünk, hogy nem leszünk besz*arik és buszozunk repülő helyett. 36 óra lesz kb az út. Mit vihetnénk enni, mert leghamarább a kompon tudunk főtt ételhez jutni, ami olyan 18 óra az indulástól. és még utána is rengeteg mire célba érünk. Férjem fasírtot vinne, de melegben, 30 óra út után én nem akarok fasírtot enni. Az előtte lévő napomat meg nem szeretném pogácsa, vagy valami kalács sütögetésével tölteni. Mi az ami másnap is friss, gyorsan elkészül és még finom is? Köszi a válaszokat. Mindenkit felpontozok!!

2017. jún. 5. 13:58
 1/9 anonim ***** válasza:

2 szendvics, a többir meg megveszitek

Mondjuk olcsóbra jött volna ki a repülő és nem bactok el 2x2nap szabit a semmire

2017. jún. 5. 16:17
 2/9 anonim ***** válasza:
39%

18 óra alatt nekem kb. 3 szendvics megy le és kész.Természetes húsmentes, mert a nagy melegben nem érdemes kockáztatni.

Tehát pl. teljes kiőrlésű zsemle hummusszal, avokádóval, salátával, céklával, nyami :) finom és nem lesz baja a melegben. Vagy tortilla wrap!

Nassolnivalónak olajos mag mix.

Reggelre pl. előző este bekevert zabkása, amit az út első pár órájában elfogyasztotok mielőtt nagyon felmelegszik.

2017. jún. 5. 16:43
 3/9 anonim ***** válasza:

azért mentek busszal 36 órát mert nem vagytok beszariak?

:D végülis...jobb mint 2,5órát repülni... :D balekok

amúgy, azért 36 órára nem kell fél malac, és gondolom ennyi időt kibírtok leves meg főzelék nélkül, kenj vajas kenyeret szalámival, szerintem nem fogtok éhen halni

2017. jún. 6. 00:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Megírta priviben, hogy nem smucigok csak nem számít 4 elbacott nap, mert egy hónspra mennek, és ők vállalkozók, én meg szegény gyári munkás vagy irodista, aki nem mehet el ennyi időre (amúgy egész augusztusban nem leszek, mert nyaralok ;))
2017. jún. 6. 00:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Konzervek?
2017. jún. 6. 13:12
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy miért az zavarja az embereket, hogy busszal akarunk utazni. A kérdésemre kérek választ, nem a döntésünkre becsmérléseket.
2017. jún. 6. 16:37
 7/9 anonim ***** válasza:
60%
mert buta vagy, és butaságot kérdeztél. nem tudsz szendvicset vinni??????
2017. jún. 6. 18:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Előttem már írták a konzervet,nem tudom,hogy ő mire is gondolt,de vihetnétek valami Hamét.Löncshúst vagy ilyesmit.Vagy valami előrecsomagolt péksütit.A szendvicsért én sem rajongok,de,ha sült hús van benne,akkor egész jó tud lenni.A 36 órát nem bírja ki,de sztem nem is kellene ennyi időre kaját vinni,biztos lesz lehetőségetek útközbe venni valamit.
2017. jún. 6. 20:00
 9/9 anonim ***** válasza:

hűtőtáska? vagy vegán esetleg valami vega szendvics azt megtudod csinálni előző nap is.

Indulás napján meg vesztek valami péksüteményt, ha népligetből indul akkor még helyben is van

esetleg valami leves termoszban hideg vagy meleg

szeletelt gyümölcs

humusz répával meg uborkával

jó utat merre mentek ha ott lesztek egy hónapig?

2017. jún. 7. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!