Csak engem irritál az ételek túlzott csicsázása?
Figyelt kérdés
2017. febr. 5. 16:35
1/23 A kérdező kommentje:
Nyilván a tálalásra gondolok itt.
2017. febr. 5. 16:36
3/23 anonim válasza:
Én is mérges szoktam lenni, ha az asszony kiteszi az öreglebbencset a bográcsban az asztal közepére, oszt dupla terítéket ad hozzá!
5/23 anonim válasza:
Azért az külön kedvesség, ha díszítve is van.
6/23 anonim válasza:
Szerintem az ételek ízléses tálalása hozzátartozik egyszerűen egy normális ebédhez. Én el sem tudom képzelni máshogy, de ízlések és pofonok.
Eleve minden étvágygerjesztőbben néz ki, ha szépen van tálalva.
7/23 anonim válasza:
Kitalalom. Te etelnek a koromporkolt, meg toltottkaposzta kaliberu eteleket tartod, minden mas nyulkaja, meg amerikai, meg b*zis.
8/23 A kérdező kommentje:
Igen, az ízléses tálalás hozzátartozik. De nem az ilyen Bocuse d'Or-os pötsömcsücske marhaságok. Sok ellenséget fogok szerezni, de nettó hülyeségnek tartom a mérnöki pontossággal megtervezett tálalást. Ez nem építészet, matematika, hanem gasztronómia.
2017. febr. 5. 17:41
10/23 A kérdező kommentje:
Amúgy szakácsként dolgozom, de nem az én asztalom ez az ,,úri" konyha.
2017. febr. 5. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!