Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen italt vigyek osztálykir...

Milyen italt vigyek osztálykirándulásra?

Figyelt kérdés
Sziasztok, ti mit szoktatok vini, vagy vittetek osztálykirándulásra, mikor fiatalok voltatok? Sört nem szeretnék... vm rövidre gondoltam, de írhattok bármi félét.
2010. máj. 16. 17:37
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Nekem mostanában a berenczen jött be nagyon :)

A vodka narancs a másik ami tök jó, főleg, mert azt el is lehet rejteni, mint ahogy egy előző válaszoló írta :)

Érezzétek jól magatokat!

2010. máj. 16. 19:13
 22/27 anonim ***** válasza:

mulatóst:D

vagy gondűző:D háháh nameg az ördög vére se piskóta:D

2010. máj. 16. 21:15
 23/27 anonim válasza:
22%
Íme a jövő nemzedéke...szomorú...
2010. máj. 17. 12:49
 24/27 anonim válasza:
13%
Miért a múlt nemzedéke annyival jobb?
2010. máj. 17. 13:22
 25/27 anonim ***** válasza:
47%

jaja. a múlt jobb?!:D

közbe sehol sámli:D már nem 1945-öt írunk

2010. máj. 17. 22:12
 26/27 anonim ***** válasza:
15%

Ne is foglalkozzatok vele, mindig is voltak, vannak, lesznek konzervatívok, akik azt mondják majd "bezzeg az én időmben..."

egyébként a kérdező külön ki is emelte, hogy nem hányásban akarnak úszni, csak kicsit iszogatni, de persze, ha téged, kedves válaszoló boldoggá tesz az, hogy becsméreled a fiatalságot akkor egészségedre, ettől nekünk/nekik sem rosszabb sem jobb nem lesz.

2010. máj. 17. 22:17
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszi, kedves utolsó válaszoló, hogy így kiálltál melletem. :D
2010. máj. 18. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!