Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen uzsonnát vigyek az...

Milyen uzsonnát vigyek az osztálykirándulásra?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Hónap végén megyünk osztálytáborba, három napra. Nem szeretnék mindent össze-vissza megenni, de vinni is szeretnék valami nasit, mert nem akarom azt nézni, ahogyan a többiek falják a chipseket. Egyszerűen csak azt akarom, hogy ez a tábor ne az egészségtelen ételekről szóljon... Mit ajánlotok, milyen egészséges dolgot vigyek? (gyümölcsöt szoktam, de az úgyis csak az első napra elég, utána már nem jó. :P)

L/14

2011. ápr. 10. 19:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
9%
zsiros kenyér szalonnával+kolbász
2011. ápr. 10. 19:54
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kapni szárított gyümölcsöket zacskóban, ha nagyon a gyümölcsöknél szeretnél maradni. Illetve biztos lesz a közelben egy kis bolt, ahol vehetsz akár frissen is. :) Nagyon egészséges kajákat nem tudok Neked mondani, mert ezek általában nem bírják hosszú ideig illetve 1 hónap múlva már 25-30 fokokat írnak, a melegbe megromlanak/ rohadni kezdenek.
2011. ápr. 10. 19:55
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszi! =) Amúgy nem kell feltétlenül gyümölcsnek lennie, én például ilyenekre gondoltam: győri édes, müzliszelet, almachips, banánchips... Csak kíváncsi vagyok, hogy Ti mit javasoltok, esetleg tudtok valami mást? A szárított gyümölcs egyébként jó ötlet, erre eddig nem is gondoltam.
2011. ápr. 10. 19:59
 4/16 anonim ***** válasza:

sótlan mogyoró, mandula, dió, pisztácia

abonett-főleg a pizzás:)

norbis csokis pufirizs

müzliszelet van cukor nélküli is a cerbonától, korpovit keksz

tonhalsaláta, különböző izűek vannak-mexikói, zöldséges de van csak sima saját lében is

aszaltgyümölcsök

ha van a közelben bolt túró, ivőkefír

van ilyen bii rizsital, zabital-2dl- azt nem kell hűtőbe tenned

egy szelet étcsoki

sárgarépa, karalábé, alma-sokáig elállnak

2011. ápr. 10. 21:56
 5/16 A kérdező kommentje:

Hű, köszi. =) Sokat segítettél. :P

Már ki is válogattam, hogy mit viszek, köszi, hogy ilyen sokat írtál. :))

2011. ápr. 11. 18:05
 6/16 anonim ***** válasza:

hát én konzerv májkrémet szoktam vinni . szépidők mikor volt rá pénz

idén nem megyek mert az a nő, aki nem is tanít, azt mondta hogy ő engem nem visz kirándulni.IGAzán ?? mondtam neki, mire ő... (rikácsolva) igen kisfiam nem jössz mert nem tudsz viselkedni a jegyeid borzasztóak, maradj otthon aztán majd leigazolod, ha le tudod egyáltalán mert az tudod hogy orvosit nem foggadok el, már annyit lógtál!!!!

.. szerintetek normális ?????????????????

2011. ápr. 11. 20:41
 7/16 anonim ***** válasza:
nem normális hegyévágnám az ajtot:D
2011. ápr. 11. 21:04
 8/16 anonim ***** válasza:

szoval mit mondjak itthon hogy miért nem megyek el kirándulni ?? lehet azt csinálom hogy reggel elmegyek suli felé, de persze nem megyek be majd hanem mondjuk hazajövök mikor anyámék elhuztak..du. meg tökmindegy

jajj jobb is hogy nem megyek mert nincs kedvem nézni a sok nagymenő egymenő városimajom elkényeztett kisr.banc arcokat, akik most azt egyszer veszik a bátorságot és isznak egy korty bort..pff

ezt már nem mondtam a nőnek mer ez sok lett volna neki egyszerre

2011. ápr. 11. 21:41
 9/16 A kérdező kommentje:
oké, ez így elég rossz lehet neked, de maradjunk a kérdésnél... :D
2011. ápr. 18. 16:48
 10/16 anonim ***** válasza:

Én még tudom ajánlani a köles golyót is. Az ízesítetlennek semmi íze nincs,viszont a földimogyorósat én nagyon szeretem. Szerintem van olyan finom mint egy chipsz! Biopontosat(ez a márkája) szoktam venni, az interspárban kapni. :)

14/L

2011. ápr. 18. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!