Milyen italt vigyek osztálykirándulásra?
Figyelt kérdés
Sziasztok, ti mit szoktatok vini, vagy vittetek osztálykirándulásra, mikor fiatalok voltatok? Sört nem szeretnék... vm rövidre gondoltam, de írhattok bármi félét.2010. máj. 16. 17:37
12/27 anonim válasza:
bacardi.lehetőleg olyan színűt válasszatok,amiből szörpöt is ki lehet nézni :D (főleg hogyha előtte a suliba is olyan színű szörpöt viszel xD)
13/27 anonim válasza:
Cherry Garrone... hmm...;) Imádom. Vaagy..vodkát+ narancslevet..vagy vodka-kóla...boros-kóla..=D...vodka-energiaital... 19L
Amúgy meg nem szabad inni, mert az alkohol butít, öl, és nyomorba dönt. És egy csúnya, rossz dolog! xD De ez persze senkit sem érdekel =D
14/27 anonim válasza:
18.23 vagyok. Whiskeyt is tegyél be a biztonság kedvéért... =D
15/27 anonim válasza:
Mindegy mitviszel csak üssön!!!
16/27 anonim válasza:
veszel dobozol narancs vagy akármilyen levet. mondjuk sió-t. leiszod ízlés szerint, és a hiányzó rész kipótolod vodkával.
gólyatáborban ez volt a menün.
gimiben még nem voltam alkoholista :) az egyetem tett azzá. olyan is volt, h órán söröztünk :)))
17/27 A kérdező kommentje:
Köszi, h le lettem szánalmasozva... DE nem IHB bulira készülök, és azért a rövidet írtam, mert azokat sokféle képpen lehet hígitani(erre vártam volna legtöbbet, de minden jöhet), h ne hányás-verseny legyen belőle).
2010. máj. 16. 18:36
20/27 anonim válasza:
Ahogy írták vodka, azzal el lehet szórakozni, nem érzik az íze, én személy szerint ezért nem is szeretem, a párom folyton azt mondja, h az anonim alkoholistá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!