Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit egyek egésznap a munkahely...

Mit egyek egésznap a munkahelyen, amitől nem lesz székrekedésem?

Figyelt kérdés
Egy olyan injekciót kapok már két éve, amitől enyhe székrekedésem van. Most elhelyezkedtem egy munkahelyen, ahol egésznap zsemlét meg csokit eszegetek, mivel az olcsó és nem kell bajlódni vele. Viszont most mégjobban leállt a bélműködésem. Mit egyek egésznap, olyat ami olcsó, tartalmas és nem kell kés hozzá és nem csöpög? Természetesen olyan valami kellene, ami nem okoz székrekedést. Előre is köszönöm a válaszokat!
2010. máj. 14. 18:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem a bérescsepp vált be, napi 15 csepp 2 db béres c vitaminnal.Ülőmunkát végzem én is.Sokat segit még a sokmagvas barnakenyér.
2010. máj. 15. 19:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Nálam a reggeli édesség okoz hasmenést, de valószínű pszichésen.

Rost anyag minden mennyiségben, az segít.

2010. máj. 16. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!