Hogyan oldjátok meg munkahelyen az étkezést?
Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 12:08
1/10 anonim válasza:
Veszek,viszek.
Vagy kiugrok gyrost venni,vagy hambit,esetleg viszek magammal elözö napi esti vacsirol,van amikor hideget eszek.
2/10 anonim válasza:
Viszek magammal kis lezárható tányérban, nincs pénzem a lenti étkezőben enni. Sajnos :(
3/10 anonim válasza:
Mindig annyit főzök, hogy másnap tudjak munkába is vinni.Ha mégis elfogy, akkor marad a szendvics:)
4/10 anonim válasza:
van munkahelyi étkezde, ahol be kell mutatni a beléptető kártyát és akkor támogatják az ebédet.
az előző munkahelyemen meg azt csináltuk hogy átmentünk egy közeli irodaházba ahol elég jó kajálda volt, és melegétel utalványt használtunk.
5/10 anonim válasza:
az előzőhöz még: néha meg a kínaiba mentünk ki vagy egy közeli bisztróba
6/10 anonim válasza:
sokáig rendeltem, de aztán elhatároztam, hogy életmódot váltok. elkezdtem főzni otthon azzal a meggyőződéssel, hogy rosszabbul fogok anyagilag kijönni, mint ha rendelnék. És tévedtem! Már több, mint egy éve otthonról viszek kaját (háromnaponta főzök), ha unom, lefagyasztom, és viszem máskor. Finom, a főzést is gyakorlom (egyre jobb vagyok), mindig tudom, miből készül, és olcsóbb is. Igyekszem kalóriaszegény ételeket készíteni.
7/10 anonim válasza:
A pérom 430.-ért kajál minden nap egy kifőzdében. Leves és második vagy főzelék és süti szokott lenni. Jól főznek és olcsó. Ha nem jut ki mert nagy a forgalom vagy egyedül van akkor közösen rendelnek pizzát vagy reggel vesz sütit, szendvicset. Itthon sokszor nem is eszik mert jól lakik az ebédjével és vacsira 1-2 szelet vajas-mézes kenyér elég neki.
8/10 anonim válasza:
Kifőzdébe megyek.Napi 500.-ból megvan.
9/10 anonim válasza:
Étteremben dolgozok :) Könnyű nekem .
10/10 anonim válasza:
Hétvégenként fözzök 1-2 nagy addag kaját kiporciózom és lefagyasztom. Ha megunom csinálok egy levest vagy főzeléket, vagy összedobok egy szendvicset. Feltétnek van kész fasirt a mélyhütőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!