A vizen kívül melyik innivaló nem "szomjasít"?
Figyelt kérdés
Megyek kerékpár túrára de nem tudom milyen innivaló lenne a megfelelő a vizen kívül :)2017. ápr. 24. 17:27
1/13 anonim válasza:
Frissen facsart narancs, mandarin, grapefruit, ananász, gránátalma...
2/13 anonim válasza:
Ami cukros, attól összeáll a szádban a nyál. Igyál sört.
3/13 anonim válasza:
Kerékpártúrán ha megizzadsz vizet veszítesz és ezt is fogod kívánni elsősorban. Ami még jó lehet az izolációs ital. Gyümölcslé, szénsavas üdítő, alkohol nem ajánlott, ezek mem hidratálásra valók.
4/13 anonim válasza:
Izolációs ital? Izotóniás lesz az...
5/13 anonim válasza:
A frissen facsart lé nem ajánlott, ha nem tudod hűteni, elszaporodnak benne a baktériumok. Ezeket frissen kell inni, a nevükben is benne van. :)
Nekem az üres tea (cukor és citrom nélkül) még szokott kelleni termoszból, forrón, főleg, ha hűvösebb az idő, de tényleg a legjobb a víz.
6/13 anonim válasza:
A Piroska szörp is nagyon jó. Fekete ribiszke.
8/13 anonim válasza:
és a víz miért nem jó? mert a bicajnál bizony azt fogod kívánni. vagy, ahogy írták, izotóniás ital.
9/13 anonim válasza:
Kivéve,ha olyan,mint én. Öklendezek a víztől,nem tudom meginni. Teát szoktam inni,vagy ásványvizet egy icipici szörppel,hogy legyen íze,de ne legyen édes
10/13 anonim válasza:
Víz vagy izotóniás ital megterhelés miatt.
Minden egyéb színezékes, cukros, adalékos lötty semmire sem jó. Plusz amiben cukor van, akkor lebontása során elhasználódik a víztartalom, ezért olyan, mintha nem is ittál volna semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!