Ti isztok valamilyen energiatalt?
Nem, a kávét részesítem előnyben.
19/F
Hell-t szoktam.
Munkahelyen iszok néha, mert teljesítménybérre dolgozok, aztán kicsit jobban pörgök tőle
De próbálok nem túl sűrűn, mert rohadtul nem egészséges.
23/F
néha szoktam inni, ami olcsóbb. ha van leárazva akkor veszek almásat bekeverni ciderrel.
21
Kb. fél évvel ezelőtt függő voltam, vigyázz vele...
Mostanság ritkán iszok, a Hell és a Bomba a két kedvencem, de az egyszerű, olcsó spáros energia ital is kifejezetten ízlik. 14/L
25n
Nagyon ritkan iszom egy Bombat. Szamomra semmi haszna, csak az ize miatt..ugyhogy ritka.
30 éves múltam és rendszeresen (heti több alkalommal) iszom energiaitalt. A Hell almás és szőlős a kedvencem.
(A kávénak nem szeretem az ízét, csak az illatát; a koffeintablettát pedig nem érzem, hogy felpörgetne, csak utána vagyok nagyon fáradt. Tehát marad az energiaital... mert munka és tanulás mellett valami kell, az elegendő alvás most nem opció.)
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Jöhetnek ám még:D
Es nyugodtan oda irhatjatok, azt is amit pár válaszoló is irt, hogy miért iszod. Az izeert csak vagy a hatása miatt. Hogy kire hogy hat, mert pl rám különösebben nem hat, en az íze miatt vagyok oda.
Általában Hellt szoktam venni, ha anyagilag nem állok túl jól, akkor a Spar saját márkás áfonyását iszom. Emellett rendszeresen kávézom is.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!