Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Nyaralasra milyen eteleket...

Nyaralasra milyen eteleket vihetnénk?

Figyelt kérdés

Horvatorszagba fogunk menni 10 napra apartmanba.

Megkostolunk par helyi etelt, de nem tehetjuk meg, hogy minden nsp etteremben egyunk.

2017. ápr. 18. 16:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Jól van utolsó, már azt hittem én vagyok a különc mert ha én nyaralni megyek, nem főzök, mosok, takarítok. Mert pihenni megyek. Nem vagyunk gazdagok, de mindig úgy spórolunk, úgy tervezzük a nyaralást, hogy legyen bőven arra is pénz, hogy étteremben együnk, és ne legyen gond az sem, ha esze fagyit akarunk enni.. Én nyaralás alatt nem azon agyalok, hogy mit főzzek ami gyorsan kész, hanem, hogy melyik ételt válasszam az étteremben. Vagy melyik bodénál vegyem meg a kaját.
2017. ápr. 19. 09:36
 12/15 anonim ***** válasza:
60%

Masnak meg az is nyaralas, ha bar foz egy keveset, de kimozdul megszokott kornyezetbol.

Azert jo,hogy legalabb ennyi jut nektk, ha egyutterzes es esz nem. Es finom voltam.

2017. ápr. 19. 10:07
 13/15 anonim ***** válasza:

ma 10:07

Úgy látom neked sincs sok eszed ha csak kötekedni tudsz. Én csak leírtam, hogy nekem a nyaralás nem arról szól, hogy főzzek. Annyi eszem van, hogy több hónappal a nyaralás előtt összespórolom a pénzt, hogy ne kelljen főzni, hanem legyen pénz éttermi kajálásokra.

Ez nem azt jelenti, hogy nem vagyok együtt érző, hanem azt, hogy előre tervezgetek.

Te meg ha kötekedni akarsz, akkor néz otthon körbe, hátha van aki el is viseli. (és én itt be is fejeztem, mert csak az ostoba folytatja tovább a hisztit)

Kérdezőnek meg jó nyaralást kívánok , érezzétek jól magatokat.

2017. ápr. 19. 18:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Jaja. Oke. Orulok, hogy elszegyellted magad legalabb te.eleg lenezoek voltatok
2017. ápr. 19. 23:10
 15/15 anonim ***** válasza:

Tipikus példája vagy annak, amikor a saját frusztrációdat vetíted ki másokra. Senki nem volt lenéző, mindenki önmagáról írt.

2017. ápr. 20. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!