Osztálykirándulás - Milyen trükkökkel vihetnénk be piát?
A héten lesz osztálykirándulás, és a tanár előszeretettel vizsgálja át a csomagjainkat belépés előtt, és minden töményt elkoboz. Nyilván megértem az ő oldalát is, de mi berúgni megyünk :)
Milyen trükkök, becsempészési lehetőség vannak? Minél érdekesebb annál jobb!
u.i.: Már 4. vagyok, szóval a te még kicsi vagy ehhez témát hanyagoljuk.
Mennyire vizsgálja át a tanár a holmikat?Szóval csak átnézi a táskát,vagy mondjuk kinyitja és megszagolja az üdítős flakont,hogy mi lehet benne?
Mi tavaly terveztük,hogy osztálykirándulásra mibe,hogy viszünk piát.Kólás üvegbe:vadászt(v.bor+kóla),Ice teás üvegbe:sör,ásványvizes üvegbe:(ha nem szagol bele a tanár)pálinka,narancsleves üvegbe:vodka narancs:D
Nekünk ezek jutottak az eszünkbe tavaly,csak sajnos még sem 2napos osztálykirándulásra mentünk és így ez nem volt jó.
ui.:jó suli lehet,első héten osztálykirándulás^^;)
egy lány.
Bele is szagol :S Minden lehetséges módon, ezért gondolkoztam mondjuk, hogy hotdogzsemlébe csomagolom (nagyobb méretűbe) és azt csomagolom follpakkba...
Ennyire részletesekre gondoltam :S
az gáz...de miért?XD nővéreméknek az of-je tök jó fej volt,mikor gimi 3.ba elmentek 3napra balcsira osztálykirándulásra és együtt piáltak:D
hát akkor sajnos nincs használható ötletem:(
első voltam.
Szerintem élvezi hogy ezt csinálhatja :))
Érdekes mert sört enged... Csak hát sörrel berúgni elég nehéz :)
nálunk is átszagolt mindent a tanár :D röhejes volt. a vonaton bement az első fülkébe. egyik srác kijött és mindenhova bement, hogy vigyázzunk. és mindenki elrejtette a fülkében, vagy egy az egyben kidobta az ablakon. mi (persze üveggel) az üres kukába raktuk bele XD
viszont uncsiméknál az ofő viszi a legtöbb piát XD esetleg rejtett rekeszes táska? vagy ha a vonaton csinálja, ne az elsőbe legyetek. az eslőben levőket meg kérjétek meg, szóljanak ha indul a tanár! :D
Utolsó: Szerinted az nem nagyon feltűnő?
Amugy az alapötlet jó, mert csak egyszer, a szállásra belépésnél szokott minket átnézni, mint a fesztiváloknál.
Így ahogy elmondod és elképzelem nagyon feltűnő, de lehet nem.
a mi sulinkban volt egy tanár, szerencsére a mi osztályunkat nem tanitotta, mert infartust is kapott volna helyben. De ő szondát is vitt az osztálykirándulásokra, és minden reggel, de esténként ha nem aludtál többször is fújni kellett.
Am a mi osztályfönökünknek is az volt a mániája, hogy átnézi a táskákat, mi az utazótáskába pakoltunk mindent, törülközőkbe, pulcsikba tekerve. Annyira azért nem túrta fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!