Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Osztálykirándulás - Milyen...

Osztálykirándulás - Milyen trükkökkel vihetnénk be piát?

Figyelt kérdés

A héten lesz osztálykirándulás, és a tanár előszeretettel vizsgálja át a csomagjainkat belépés előtt, és minden töményt elkoboz. Nyilván megértem az ő oldalát is, de mi berúgni megyünk :)

Milyen trükkök, becsempészési lehetőség vannak? Minél érdekesebb annál jobb!

u.i.: Már 4. vagyok, szóval a te még kicsi vagy ehhez témát hanyagoljuk.

2009. szept. 1. 19:14
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Nem, a tusfürdős flakon jó ötlet, csak félek, hogy nem sikerül kimosni elég alaposan...

mellesleg kicsit érdekes hogy az írok 90%a lány :D

2009. szept. 1. 21:05
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Mert sokszor kreatívabbak vagyunk. :D Ki lehet azt jól mosni, ne aggódj. :) Nem lesz semmi bajod tőle. Csak mondjuk ne valami ultraultra erős illatú fulldemajert vegyél erre a célra, mert az illata megmaradhat. Bőven elég az ilyen tesco gazdaságos tusfürdő is. Egy a lényeg: Ne legyen átlátszó. Vagy vihetsz akár ilyen érzékeny bőrre valót is, ami nem kifejezetten női, és akkor a tanárnak megmondhatod, hogy érzékeny a bőröd. A nőiesebb illatok kevésbé maradnak meg. Vagy, ha ennyire félsz, hogy nem tudod kimosni, akkor testápolós flakon. Annak tuti nem marad meg az illata. Olcsó tökéletes ebből is. Úgy is furcsálni fogja, hogy két tusfürdő van nálad. :D Testápolóból meg vannak ilyen 300ml-sek is. Abba még több fér. :) 20/L
2009. szept. 1. 21:18
 23/32 A kérdező kommentje:

4 deci töményt kellene hordozni, de végülis meglehet oldani samponossal is. Van itthon egy zöld nemátlátszó samponos flakon, felhasználom :)

Köszi szépen mindenkinek nyomtam zöldet.

2009. szept. 1. 21:21
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
majd ha túllesztek légyszi írd meg hogy sikerült, mi jött be, csak hogy lássuk mi volt az ami bevált:)
2009. szept. 1. 21:27
 25/32 A kérdező kommentje:
Ok, szombaton majd figyeld a kérdést, beírom!
2009. szept. 1. 21:32
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

egyszer már írtam, lemaradt, hogy lány vagyok XD

esetleg mint a filmekben, könyv közepét ki kell vágni és abba kell belerakni :D vmi régi szar könyvvel, persze! vagy mondjuk telefontartóban/fényképezőtartóban.

vagy csak natúran tegyétek a "jókislányok" táskájába. bár nálunk az volt a legmeglepőbb, hogy a kitűnő csaj hozta a sörét :D de végülis az nem durva még :D

az voltam, aki a vonatos sztorit írta :D

2009. szept. 2. 17:06
 27/32 anonim válasza:
2%
URISTEN!!!!!!! 4. ES VAGY CSAK !!!! 18 év alatt nem lehet alkoholt fogyasztani hülyegyerek!!!! Szokj le rola vagy fordulj orvoshoz...
2009. szept. 3. 15:27
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
nah ez is azt hihette hogy általános 4.es:DD az ilyen válaszolókat de bírom mikor lusták végigolvasni a válaszokat, félreértelmezik a kérdést, és ezek után ők hülyegyerekezik le a másikat:D ez kész:D
2009. szept. 3. 15:40
 29/32 anonim ***** válasza:
33%
töltsd bele üditős üvegbe, azt be a taytódba..
2009. szept. 9. 21:30
 30/32 anonim ***** válasza:
na, mi volt? :D
2009. szept. 10. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!