Osztálykirándulás - Milyen trükkökkel vihetnénk be piát?
A héten lesz osztálykirándulás, és a tanár előszeretettel vizsgálja át a csomagjainkat belépés előtt, és minden töményt elkoboz. Nyilván megértem az ő oldalát is, de mi berúgni megyünk :)
Milyen trükkök, becsempészési lehetőség vannak? Minél érdekesebb annál jobb!
u.i.: Már 4. vagyok, szóval a te még kicsi vagy ehhez témát hanyagoljuk.
Nálunk nem vizsgáltak táskákat. Boltba mehettek nem? Ha ott vesztek piát azt a táskát is átnézik? Amúgy meg van laposüveg. Bár abból sok kell hogy igazán berúghass. De azt nem nagyon szúrná ki.
Amúgy a 4. osztály az általános vagy középiskola???
Természetesen középiskola :D
Utolsó: Erről még sosem hallottam, de ha nem is ezt fogjuk tenni, de kipróbálni kifogjuk az biztos :D Hihetetlen ha ez bejön!
Csak a "rosszabbakat".
A tusfürdős ötletet fogom használni, az nagyon profi.
Hnos... Tusfürdős flakonba is beleszagol?:D Mert mi anno abban csempésztünk piát... Jó alaposan kimosod, esetleg mosogatószeres vízben egy éjjelre beáztatod (hidegbe, mert a forró víz leoldja róla a műanyag matricát is) és azokba töltöttük az ilyesmit. Meg igen, törölközőbe csavarva... felesüveget (picit) fehérneműk közé dugdosva, vagy zoknigombócba csomagolva. :D Nem tűnt fel senkinek. És, ha belegondolsz, 3 pár zokniban már másfél deci van. :D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!