Miket vinnétek nyaralásra?
Pl. vehetsz mexikói chilis bab alapot, ahhoz csak konzerv kell meg darált húst vehetsz helyben. Ugyan így milánói alap...
Pillanatok alatt elkészülnek! Én ilyesmiket vittem...
2010. júl. 6. 13:58
Szia! Mi holnap megyünk Harkányba 10 napra. Épp pakolgatok:P Én vettem chilis bab konzervet (3at), viszek 20 db tojást, 3 kilo kenyeret, margarint, házi szalámit, sonkát, sajtokat, sütiket, sütök is, zacskós pogácsát. Kb 5000ft-ért vásároltam ezeket, (ugyanis sok a süti)De ha ti nem vagytok olyan édesszájúak, akkor 2000-2500ért be tudsz vásárolni szerintem. Mi 5en megyünk, élettársam, kisbabánk, barátnőm és a barátja. 25N
2010. júl. 6. 14:04
3/19 A kérdező kommentje:
Mi ketten megyünk, de a párom nagyon édesszájú:)
Jó nyaralást, mi még nem most megyünk, de már előre vásárolgatni akarok, amit lehet.
én is az ilyen konzerveket ajánlom!vagy mondjuk egyik este megoldható lenne egy kis szalonna sütés,paradicsom,hagyma,paprika és ilyenekkel,vagy ahova mentek ogndolom lesz a közelben egy tesco v vmi,bográcsozhattok is,2főre nem kell sok húst venni!
2010. júl. 6. 18:33
bocsi,nem szeretnétek főzni,bogrács kilőve :)
2010. júl. 6. 18:34
6/19 A kérdező kommentje:
Mi konzerveket, kolbászt, tejet, sajtot meg nem romlandó kaját viszünk. Kenyeret azt minden nap a pékségben veszünk, onnan hozunk reggelinek is péksütiket, néha üditőt is. Vendéglőkben sokkal olcsóbbak a kaják, de a nyaralóban is főztünk bográcsban, nem haltunk éhen. :D
2010. júl. 7. 11:13
Én szoktam vinni egy vízforralót magammal..és finom kínai zacsis levest ..lecsót még itthon megcsinálom, berakom befőttesüvegbe ott hűtőbe és bármelyik nap jó lesz..már csak a toját kell rádobni..lángos tésztát itthon megdagasztom..berakom zacsiba..hűtőtáskába bevágom és mire odaérünk meg is kel a tésztája.. a nyaralás helyszínén meg a hűtőbe és ha megkívánjuk akkor sütök belőle..pár perc az egész..tejföl , sajt és nyami..szendvicssütőt is szoktam vinni..ne mindig hideg szenyót együnk...de azért nem viszem túlzásba..azért készítem ezeket elő, hogy nehogy már nyaralás alatt is abból álljon ki a napom, hogy főzők..ja és még szoktunk venni lidl-be vagy teszkóba..konzerv székelykáposztát meg ilyenekt..jó nyaralást-.
2010. júl. 13. 11:39
9/19 A kérdező kommentje:
Én se nagyon szeretnék nyaralás alatt főzni:-) Hát szendvicssütő, vízforraló...így is alig férünk el ketten a kocsiba:D De jó ötletek, most is ennék lángost:-)
10/19 anonim válasza:
Szia!
Nem olvastam, miket írtak eddig, úgyhogy bocsánat ha ismételek. Mi ezeket szoktuk:
- lecsó (most olcsó a paradicsom-paprika is, gyorsan összedobható, könnyű és finom:)
- zacskós levesek (egy nyaralás alatt párszor belefér, bár nem túl egészségek, de sok lé és só, ami ilyen melegben kell)
- halkonzerv (személy szerint rio mare függő vagyok, de bármilyen megteszi ha szereted:)
- egyéb más konzerves kaják (Auchanban egy rakást találsz)
- mirelit pizza, meg egyéb mirelit dolgok
2010. júl. 13. 12:43
Kapcsolódó kérdések: