Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miket vinnétek nyaralásra?

Miket vinnétek nyaralásra?

Figyelt kérdés
Nem szeretnénk főzni, de jó lenne néha nem étteremben, vagy a strandon drága pénzért kajálni.
2010. júl. 6. 13:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

apartmanba mentek?

én előző nap sütnék egy nagy rakás gyümölcsös és csokis muffint és egy nagy rakás sajtos-sonkás muffint (ezek akár 2 napig is elállnak)

vinnék egy rakás felvágottat és sajtot + egy vajat hűtőtáskában

némi friss zöldséget- uborka, paradicsom, paprika, hagyma

szalonnát ha lesz szalonnasütési lehetőség

konzerv halat, konzerv babot, konzerv kukoricát

majonézt

2010. júl. 14. 07:04
 12/19 anonim ***** válasza:

Mi mindig apartmanba megyünk, saját autóval, így nyugodtan tudok pakolni (repülőn ugye ez egy kicsit bonyolultabb, bár az is megoldható). A férjem főttétel-függő és elég finnyás is, ezért én előre főzök és étkezésenkénti adagokban lefagyasztom. Van szivargyújtóról működő hűtőládánk, abba rakok még jégakkut is, így semmi nem olvad ki az úton, az aprtmanban pedig van fagyasztó.

Nyaralás közben reggel kiveszem a kaját faygasztóból, elmegyünk a strandra, ebéd előtt fél órával elég visszaérni, hogy a köretet (rizs, főtt/sült/petr.krumpli, tészta, saláta, stb.) frissen elkészítsem.

Amik jól fagyaszthatók: paprikás csirke, fasírt, brokkolival töltött pulykamell, töltött paprika, lucskos káposzta, pörkölt, sajttal rakott görög fűszeres csirkemell, stb.

Amúgy, ha viszel lefagyasztva csirkemellet vagy sertésszeletet (egyébként helyben is lehet frissen venni) és egy üveg lecsót, abból is remek lecsószeletet lehet rittyenteni 15 perc alatt (mellé a rizsnek több idő kell, hogy megfőjön).

Ugyanígy 15 perces történet a sajtos tészta, túrós tészta (fagyasztva vihetsz jó magyar túrót, ha külföldre mentek, a tejföl pedig simán hűtve is kibírja).

Mi is kevés pénzből nyaralunk, általában egyszer megyünk csak helyi vendéglőbe - ennyi azért csak kell, a feeling miatt :=)!

Jó nyaralást!

2010. júl. 14. 07:13
 13/19 A kérdező kommentje:
Campingbe megyünk, faházba, de van főzési lehetőség, sőt bográcsolási, szalonnasütési lehetőség is. Most 8napra megyünk, tavaly 5re mentünk, de így is alig fértünk a kocsiba:)
2010. júl. 14. 08:57
 14/19 anonim ***** válasza:
53%
Szia! Én vagyok a második válaszadód, ( Harkányos:) ) Tegnap értünk haza. Nagyon jó volt, azt vittem amiket leírtam, bőven elég volt, bár egy pár lángost persze kellett venni :) Ha kampingbe mentek , akkor vigyél bográcsot, kenyeret, szalonnát, virslit, mást nem igen tudsz.
2010. júl. 17. 21:49
 15/19 A kérdező kommentje:
Úhh, gondolom jó időtök volt. Jól kifogtátok:) Én még attól félek, mert aug-ban megyünk,h akkor is ilyen jó idő legyen:-)
2010. júl. 17. 21:55
 16/19 anonim ***** válasza:
53%
Igen, nagyon nagyon meleg volt, hófehéren mentünk, és csokik vagyunk :D A kisbabánkat pedig nem bírtuk, hogy takargatni, óvni a naptól. Drukkolok nektek, hogy jó időtök legyen!:)
2010. júl. 17. 21:58
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm és a tanácsokat is! Nektek pedig jó pihenést,h kipihenjétek a nyaralást:-)

A babátok is bírta a meleget? Mennyi idős?

2010. júl. 17. 22:09
 18/19 anonim ***** válasza:
53%
Bírta, azzal nem volt gond, csak állandóan kenegettem, hogy le ne égjen, mindig árnyékban voltunk. Jövőhéten szerdán lesz 1 éves :) Kislány.
2010. júl. 17. 22:17
 19/19 A kérdező kommentje:
Úhh, akkor jövőhéten 1. születésnap. Jó ünneplést kívánok Nektek és sok-sok boldogságot:) Nekem még nincs babym, de egyébként énis vinni akarom majd már ennyi idősen is nyaralni:)))))))
2010. júl. 18. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!