Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hova vinnétek a párotokat egy...

Hova vinnétek a párotokat egy felejthetetlen, romantikus nyaralásra?

Figyelt kérdés

Valami szupi kis nyaralással szeretném meglepni a páromat. Gondoltam Görögországra vagy Horvátországra. Tapasztalatokat várok, valami olcsó szállást keresek, és repülővel szeretnénk menni:)

köszi

2010. júl. 7. 08:50
 1/5 anonim ***** válasza:

A Kanári-szigetekre. Elég baráti áron találsz jó szállásokat ellátással, a repülőjegy meg ha jó időben foglalsz, megoldható 50e Ft-ból.

A szigeteken ráadásul rohadt olcsó az autóbérlet (kb. 30 EUR egy egész hétre), olcsó a benzin is, így az egész sziget bejárható. Gyönyörű helyek vannak, érdekes dolgokat láthattok (pl. külön kaland a Teide megmászása, amely nem kis élmény), de a Loro Parkban a delfin-, gyilkosbálna-, papagáj- és fókashow is igen szép élmény (a sok többi állattal egyetemben egész napos elfoglaltság), a víziparkok szintén felejthetetlen élményt nyújtanak (hatalmas hullámmedencék, kettő-négy személyes óriáscsúszdák, stb.), de a naplemenete is gyönyörű, egy hajókázást is tudok ajánlani, ahol vadon élő delfinekkel, bálnákkal találkozhattok - tényleg csodálatos.

Kérdés, hogy mennyit szánsz rá.

Horvátországba nem érdemes repülővel menni, mert autóval is pár óra.

2010. júl. 7. 09:56
 2/5 A kérdező kommentje:

köszönöm:)

Az a baj, hogy nincsen autónk:(

Hát a lehető legolcsóbban szeretném igazából megúszni, de viszont felejthetetlenné szeretném tenni a napokat:)

Ti mennyiből jöttetek ki, és hány napig voltatok?

2010. júl. 7. 10:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha mindenképpen repülővel szeretnétek menni, akkor én Olaszországot ajánlom! A wizz air-nek több városba is megy járata (Velencébe, Rómába, Barira, Pisaba, Nápolyba...), és baromi olcsón ki lehet fogni. Én még tavasszal foglaltam jegyeket 6-7 ezer ft-ból ki jött oda vissza az út egy főre Velencébe plusz poggyászdíj, ami elég húzós összeg, így a párommal egy poggyászt adtunk csak fel! Nyilván így nyáron foglalva már nem olyan olcsó a jegy, de még mindig ki lehet hozni jól, csak figyelgetni kell nap mint nap a wizz oldalát! Válasszatok egy olyan helyet, ami gyönyörű város, és tengerpart is van a közelben, így délelőttre is van olykor program, délután pedig pihenhettek a parton! :)

Szállásügyileg a túrista szállókat ajánlom, ők a legolcsóbbak, avagy a kempingekben a bungallók. Pl Olaszországban van egy kemping hálózat:

[link] Nem túl olcsók, de Velence környékén pl ez volt az egyik legolcsóbb kemping, egy éjszakára egy fürdőszobás bungi 50 euró volt klímával, ágyneművel 2 főre... A kempingeknek van saját medencéjük, éttermük (ami még nem is volt olyan drága), saját kis boltjuk, minden ami kell! Én csak jó élményekkel jöttem haza! :) Ha nem Velencébe mennétek, akkor azért nézzetek körül, hátha van ezeknél olcsóbb szállás is!

2010. júl. 7. 14:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Megnéztem, most is ki lehet hozni egy jegyet max 20-ból Olaszország legtöbb pontjára hozni, ha nyár végére foglaltok, talán olcsóbban is! :)
2010. júl. 7. 14:07
 5/5 anonim válasza:
Ha olaszba mentek akkor minél délebre mennyetek annál jobb,szebb , és érdekes dolgokat láttok! Mi tavaly olasz ország legdélibb részén voltunk ( a "csizma" orrába) , és voltunk 2 napot Velence és környékén is, de sokkal jobb a déli csücskén lenni! :) ja meg minél délebre mész annál kevesebb magyarral találkozol!:) De tudnám még ajánlani a Francia riviérát, vagy Monaco-t de ezek már drágábbak! Még Spanyol ország is nagyon jó! ( Görög országot én most kihagynám,hisz most a válság idején szinte csődbe ment az egész ország...)
2010. júl. 8. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!