Becukrosodott méz?
Figyelt kérdés
Helló. SZeretnék tisztában lenni ezekkel a dolgokkal.
Nos, a becukrosodott méz, az szilárd állapotú néz? Illetve , olvastam hogy fogyasztható, és melegítésnél, (vízben stb) felolvasztható, de akkor enzimet stb-t veszít.
Nincs káros hatása? :D Érdekelne , mert szerettem volna enni mézt, itthon, és kibontottam és szilárd lett, valamennyire fehér, megkóstoltam, finom, semmi mellék, rossz ízt nem tapasztaltam. Először azt hittem, hogy megfagyott a hidegben.
2017. ápr. 16. 00:39
11/11 A kérdező kommentje:
Ezt jó tudni és érdekes is. :D Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. :D
2017. ápr. 17. 01:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!