Sertés májból milyen gyors ételt lehet készíteni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 18:56
1/8 anonim válasza:
Sok-sok vöröshagymát vékonyra felszeletelve zsiradékon üvegesre párolok, megsózom (nem lesz kemény a máj), és a sütöm. Gyorsan kész, közepes tűzön.
2/8 anonim válasza:
Resztelt máj. Nagyon gyorsan megvan, mert előtte a májat apró, vékony csíkokra kell vágni és az üvegesre fonnyasztott hagymán átfuttatni. Gondolom a fűszerezést ismered.
3/8 anonim válasza:
májpörkölt tésztával
rántott máj (rántott hús mintájára)
4/8 anonim válasza:
nekem is a resztelt máj ugrott be de én még szoktam belerakni paprikát és paradicsomot jaaa és még pirospaprikát is de csak picit h színt adjon neki és még jó sok borsot...nyam-nyam..
5/8 anonim válasza:
Az első vagyok. Hova lett a válaszom lényege? Zárójel után: jól megborsozom, és zsírjára sütöm. Olvasom a többi választ, nekünk fűszerpaprika nélkül jobban bejön.
6/8 anonim válasza:
Tekerd baconbe, szórd meg majorannával, borssal, mehet tepsibe a sütőbe! Ropogósra sütve krumplipürével tálalandó!
7/8 anonim válasza:
Az elkészithető lehetőségeket megkaptad. A májnál mindig vigyázz, hogy az utólag sózd meg, amikor már kész, mert megkeményedik.
8/8 anonim válasza:
Én rozmaringgal szórom meg a resztelt májat, és félédes fehérborral szoktam nyakon önteni. Rizzsel az igazi...hmm esetleg kukoricás rizzsel!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!