Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Csótány sétált a pizzériában!...

Csótány sétált a pizzériában! Ti mit tettetek volna?

Figyelt kérdés
Gyorsan fizettünk és huztunk kifele onnan, én rosszul lettem nagyon hiszen irtozom minden bogarfajtatol.. Ez meg méretes is volt! Nem szoltunk, mert a kis pincérlány szerencsetlen mit tehetett vlna, nyilvan tudja h van naluk csotany! Csak eltaposta baratom.

2017. márc. 28. 11:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
90%

"felajánlja az ingyenességet."

Hol élsz álommanó, nyújorkban? Ezért ingyenességet? :D Vedd már ki a biliből a kezed!

2017. márc. 28. 14:02
 12/24 anonim ***** válasza:
90%

Hacsak nem fogták meg a csótányt és bizonyították, hogy nem otthonról hozták, akkor kár a cirkuszért, kivéve, ha bele volt sütve a kajába.

Ezzel a felkiáltással, hogy "Csótányt láttam!" mindenki, mindenütt ingyen zabálna.

2017. márc. 28. 14:10
 13/24 anonim ***** válasza:
91%

10-es, ezzel a bejegyzéseddel csak azt bizonyítottad, hogy buta sznob vagy! Azért, mert valahol burgundi vörös szmokingban és fehér kesztyűben szolgálják fel a 8ezerFt-os paszulyt, még simán lehet csótány.

Ha nem hiszed, az a te bajod!

2017. márc. 28. 14:22
 14/24 anonim ***** válasza:
91%

# 13

Tízes csak nem dolgozott még ilyen helyen. Elegáns helyen sem. :)

2017. márc. 28. 14:28
 15/24 anonim ***** válasza:
14%

Mellékes, hogy hol élek. Ott, ahol a higiénia és a tisztaság, a bogár-és rágcsálómentesség alapvető, és nem extra követelmény. Egyszer látogass el ide, hátha neked is megtetszik és nem vágysz vissza oda, ahol csótányos ebédért fizetsz.

Látom, sokan vagytok, bizonyítvány kiállítva. Gratulálok!

2017. márc. 28. 15:17
 16/24 A kérdező kommentje:
Hát igen, gondoltam hogy nem egyedi eset. Eddig egy pub-ban lattam még csotanyt, de az pincehelyiség volt, azert gondoltam, hogy az ott előfordul. Valamit el lehet kapni tőlük? A kajába nem kerülhet be?
2017. márc. 28. 15:27
 17/24 anonim ***** válasza:
44%
Hogyne kerülhetne már bele. Bogár is, ürülék is. Istenem, hol élsz te?
2017. márc. 28. 15:28
 18/24 anonim ***** válasza:
37%
kicsit túlzás, de én felgyújtottam volna a helyet...
2017. márc. 28. 16:16
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

"Mellékes, hogy hol élek[...]Egyszer látogass el ide,"

megyünk 15-ös! merre menjünk?

2017. márc. 28. 16:17
 20/24 anonim ***** válasza:
73%

Hetessel értek egyet, ez bárhol előfordul.

Én egyszer egy óriási imádkozó sáskával a vállamon ültem be egy étteremben, rám ugrott és nem vettem észre. Jött a pincér, bámulta a vállamat, hebegett-habogott, azt hitte valami elmebeteg vagyok akinek ez a háziállata.. Megfogtam és kiraktam az étterem előtt a fűbe. Ha nem veszi észre valaki simán el is ugrálhatott volna, akár be valaki kajájába, ettől még nem gány az étterem, van ilyen.

2017. márc. 28. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!