Ez meg hogy kerülhetett bele? Ti vissza vittétek volna a boltba? Mit tettetek volna?
Figyelt kérdés
vettem egy chilis bab konzervet eszem-eszem erre ráharapok valami kő keményre nézem mi a fenne lemosom erre egy fél centis/centis kavics mia franc beleteleportált?:s2012. ápr. 10. 20:20
1/11 anonim válasza:
hívd fel a hátulján lévő fogyasztóvédelmet,rajta lesz egy telefonszám! Vissza nem vittem volna mivel hogy bizonyítsam be de legközelebb ha mennék abba a boltba azért mondanám pénztárnál hogy finom volt a chillisbab konzerv..főleg a kavics benne!
2/11 anonim válasza:
Haveromnak egy szög volt a pizzájában.
3/11 A kérdező kommentje:
áhh azért anyit nem érr hogy telefonálgassak föl alá csak kiváncsi vagyok más vélemyényére hogy mit reagált volna ha nem belevalót talál a konzervbe
2012. ápr. 10. 20:29
4/11 A kérdező kommentje:
hmm az kellemes lehetett
2012. ápr. 10. 20:30
5/11 anonim válasza:
A bolt, ahol vetted nem tehet róla, nem világítanak át minden egyes konzervet, mielőtt kiraknák a polcokra. Vagy felhívod a vevőszolgálatot, vagy hagyod. Én mondjuk nem csinálnék ebből nagy ügyet, több vele a gond, mint a nyereség.
6/11 anonim válasza:
Én a Saladhaus- vagy iylesmi márkájú svéd gombasalátában találtam egy ilyen hegyes spirális (1,5 cm-es) fémet. A számba éreztem, ha lenyelem, nem tudom mi lett volna:O egy ideig elakartam kuldeni a fogyivédelemnek, de aztán le lett róla téve. Ezek után mindent "átnézek" a számban, nem nyelek rögtön:)
7/11 anonim válasza:
Felesleges pattogni. Egyrészt ilyen előfordul, másrészt nem a bolt rakta bele, hanem a gyártó. Amúgy meg vegyél babot, válogasd át, főzd meg, és akkor garantáltan nem lesz benne kő. A konzerv kajáról kis túlzással állítható, hogy a kavics volt benne a legtermészetesebb dolog.
8/11 anonim válasza:
Sajnos az üzletben nem érsz el semmit, a kereskedő vállat rándít, hogy nem tehet róla, pedig az ő dolga visszagöngyölíteni az esetet hivatalból és visszaadni a pénzedet.
Így inkább a cég adatait adtam volna le egy élelmiszervizsgálatokat végző cégnek, nem tudom, most ki az illetékes, OÉTI, ÁNTSZ?
Ők járnak ellenőrizni az ilyesmit.
9/11 anonim válasza:
En egyszer egy hatalmas nagy csirketollat találtam a fügelekvárban. Azóta soha nem vettem konzervlekvárt, inkább megcsinálom házilag!Jajj olyan undoritó volt.
10/11 anonim válasza:
Többet tuti nem vennék!Annak örülj,hogy nem tört ki a fogad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!