A Pringles tejfölös-hagymás chipsjében találtam egy élő szárnyashangyát! Hogy kerülhetett ez bele?
Nem tudom érdemes-e írni nekik. Lehet, hogy válaszra sem méltatnának. Ugyanakkor meg lehetne próbálni, hisz még az is lehet, hogy kárpótolni akarnak majd valahogy, valamivel :)
Én nem túl régen konzerv halat ettem, és egy kukacot találtam benne... már félig megettem, mire a kukac előkerült. Gondolhatod. Többé halat nem akarok látni :(
örülj hogy nem kellett felárat fizetned a plusz fehérje miatt :DD
amúgy tuti véletlenül került bele, marha nagy egy ilyen gyár.
Fúúúj, na, egy időre elvetted a kedvem a csipsztől. :) Na, jó, nem...
Apám, írj nekik, valszeg válaszra sem méltatnak, de egy próbát megér.
Lehet küldenek egy zacskó bogármentes csipszet.. kárpótlásért...
Vagy csipszmentes bogarat >:)
a szavidőt és a vonalkódot vágd le zacsiról és azokat mellékeld a levélhez.
az iktatón átmegy, mindenképpen megkapja a reklamációs leveleket a kereskedelmi igazgatóság.
a mi cégünk / nem chipses:)/, általában a termék értékénél nagyobb vásárlási utalvánnyal kárpótolja a vevőt.
veszteni valód nincs.
üdv.
a lányom írt valami vajkaramella gyártó cégnek, hogy a hirdetett omlós helyett,kőkemény, fogakhoz ragadó terméket vett.
a cég küldött neki egy doboz vajkaramellát, amiben 24 !
zacskó cukor volt.
a nagy cégeknek a presztizs fontos, mindent megtesznek a jó hírük megatartásáért.
úgy, hogy ne add fel:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!