Csótány sétált a pizzériában! Ti mit tettetek volna?
Étteremvezetővel beszélni. Intézkedjen először ő, ha nem, akkor a vendégek fognak bejelentést tenni.
Míg külföldön tanultam, előfordult, hogy a menzán csóti futott végig az üveglap belsején, ami mögött a készételek voltak.
Sétáló csótányt még nem láttam. Két lábon ment? :D
Egyébként meg ahol egyet látsz, ott van több is... helyes, hogy menekültetek, mivel azok a szutykos helyeket szeretik, brrr... én feldobnám a helyet, mert addig nem fognak irtást csinálni, amíg 'felsőbb' erők nem kényszerítik rá őket. Gonosz dolog, de ez van. Nem higiénikus
"Csótány sétált a pizzériában"
Csak benézett, jártában-keltében.
Csótány a beszállított áruval kerül be.
Dolgoztam én olyan helyen, ahol kiemelten nagy hangsúlyt fektettek a tisztaságra, mégis időnként megjelent a csótány, sőt, volt, hogy egér is.
Ilyenkor megtették a szükséges intézkedéseket, de nem egyszerű, mert ahol élelmiszer van, ott nem rakhatsz ki mérgeket.
Nem megy egyik napról a másikra, teljesen le kell üríteni a raktárkészletet, bezárni, vegyszeres irtókat kell kirendelni, utána a vegyszert semlegesítő szerekkel mindent letakarítani, csempétől a plafonig, aztán lehet nyitni.
És utána lehet, hogy a következő napi árúval kapsz egy újabb adagot belőlük.
Nyugodj bele, hogy minden helyen előfordulhat csótány, csak legfeljebb nem látod.
Kértem volna a vezetőt, és elvártam volna, hogy felajánlja az ingyenességet. És többé nem mennék oda.
És minden lepattant helyen evő/dolgozó, aki nem tudja, hogy vannak normális helyek is, le fog pontozni. Lássuk, mennyien vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!