Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit egyek vagy mit tegyek?

Mit egyek vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mit egyek?.. Nincs semmi penzem elment az albira meg minden masra es hat hogyne hogy elfogyott a gaz is.. Ami van itthon: liszt, teszta, savanyukaposzta, fuszerek, pufirizs, par szem cukorka.. Szerintetek mit tudnek beloluk csinalni ami ehetot? Tegnap az utolso penzembol vettem par darab zsomlet.

Tudom hogy eleg gaz, es szomoru vagyok miatta, es nem azert mert nincs kaja, hanem azert mert nincs normalis fizetes, amibol meg lehetne elni.. Aki tud segiteni annak nagyon megkoszonnem!

2017. márc. 28. 04:17
 1/4 anonim válasza:
A tészta jó dolog tud lenni ha van mellé pl egy kis virsli. Én megfőzöm serpenyőben a tésztát, mire elpárolog a víz megy bele a sok fűszer, és a végén egy kis olajon mellé vágom a virsli darabkákat és pirítom a tésztát. a használt olajat használom ha kell.
2017. márc. 28. 07:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Gáz nélkül semmit, kérj kölcsön haveroktól, jövő honapra meg ésszerűen vásárolj!

Ha megírod, hogy milyen boltok vannak a közeledben és mi a napi kalóriaigényed ill a havi kajapénzed, akkor este összeállítok neked egy havi menüt és bevásárlólistát. Hűtőd van?

2017. márc. 28. 07:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Annyira elkeserítő ilyeneket olvasni...

Hol laksz kérdező?

2017. márc. 28. 07:48
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Az a baj hogy nincs itt senkim.. Tatabányàn lakok 120ezert ft-os a fizetesem, 80-90 az albi 5ezer a net, meg a gázpalack, a többi pénz pedig kajára van, csak nagyon kevés egy hónapra.. Ja és még van egy kutyám is! De szerencsére neki van még vagy 3kg tàp.

Ki fogok menni külföldre már nem ez az első ilyen hónapom. Itt egyszerűen nem lehet megélni.

2017. márc. 28. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!