Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miert tudnak annyit enni a...

Miert tudnak annyit enni a nok ha elhivom oket kajalni?

Figyelt kérdés
Meg en beerem egy kis morzsaval ok addig termelnek mint a gyarakban.
2017. márc. 14. 13:03
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
85%
Szvsz ha valaki Mekibe viszi randira a kiszemeltet, akkor ne csodálkozzon, hogy max jól bekajál és lelép :D
2017. márc. 14. 14:35
 32/43 anonim ***** válasza:
100%

Láttam már ilyen kis csövest,mint te. Ha ő rendezi a számlát egy fél adag levest eszik,ha meghívják hatfogasos vacsorát pusztít. Lám,most pont te kerültél a túlpartra.

A másik esetleg,hogy egy 52 kilós csőnadrágos kis homár vagy,aki cuki fokhagymagerezd popót szeretne mert azt szeretik a nagyfiúk.

Ne erőltesd ezt a gavallérságot,nem megy ez neked. Életembe,felhánytorgatja valaki a meghívottja fogyasztását. Megértem ha két falat után visszaküldeti,de így....

Egy bigmekkel simán elbíró nő.

2017. márc. 14. 14:40
 33/43 anonim ***** válasza:
77%

:DD menzas helyekre viszed oket? :DD lol

nem is tudtam, h léteznek olyanok. :D

2017. márc. 14. 14:50
 34/43 A kérdező kommentje:
Pedig vannak olyan helyek ahol menzas menuket lehet kerning,paradicsom leves betutesztaval krumplis cvekedli,gyumileves ez a tipikus menzakoszt. Vannak olyan csajok akik ezt igenylik mert az oviskorukat hozzak vissza es elotor beloluk a retrofeling.Jo mondjuk koltseghatekonyabb igy ezt nem tagadom csak nem kell duplazni.
2017. márc. 14. 15:17
 35/43 anonim ***** válasza:
68%

20-as, tévedsz, imádom a salátát, kb. mindenhez azt kérek köretnek, de rém kiábrándító, mikor sok lány tényleg csak turkálja- vendéglátósként dolgozom. :)

Nem pacalt kell enni (jaj de finom is az), de ha elhívnak, akkor jó étvággyal edd már azt a kaját, ne mint akit ölnek.

2017. márc. 14. 15:23
 36/43 anonim ***** válasza:
Egyébként, ha elhívnak, én is eszek, többet, mint magamtól tenném, de általában így is csomagolni kell, mert sok az adag.
2017. márc. 14. 15:31
 37/43 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, a paradicsomleves, káposztás cvekedliig még megpróbáltalak komolyan venni, de innentől egyértelmű, hogy trollkodsz. Elviszed a csajt a menzára, és az a bajod, hogy még repetázik is? Jóvan, vicces volt.
2017. márc. 14. 16:01
 38/43 A kérdező kommentje:
Mondom nem trollkodom, ha ugy erzed az a te bajod. Ha esetleg nem voltal meg ilyen kifozdekben ahol lehet siman kerni utanpotlast ha nem lakott jo a kedves vendeg akkor javaslom tegyel egy turat. De legalabb en nem vagyok olyan mint a tobbi ferfi akinek latom a fejen tok rakvoros ha a parja tobb adagot mereszel rendelni,es miutan kilepnek az etterembol elkezdenek uvolteni hogy miert ettek annyit ugyis keves a betevo.
2017. márc. 14. 16:15
 39/43 anonim ***** válasza:
84%
Kódisokat viszel te enni vagy mi ? Miért nem főzöl le egy nagy fazék pörköltet, szaggatsz ki nokedlit, veszel 80 Ft-ért egy 2 literes lidl kólát aztán zabáltok otthon ?
2017. márc. 14. 17:32
 40/43 anonim válasza:
100%
Ennél a kínlódásnál még egy otthon csomagolt szendvics is jobb megoldás, bár 1-2 randi után rizikós kicsit elfogadni ilyesmit.
2017. márc. 14. 17:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!