Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miert tudnak annyit enni a...

Miert tudnak annyit enni a nok ha elhivom oket kajalni?

Figyelt kérdés
Meg en beerem egy kis morzsaval ok addig termelnek mint a gyarakban.
2017. márc. 14. 13:03
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
Franctuggya, én mindig kis adagot kérek, ha nincs, akkor az ebéd végén, némi pironkodás után doggy bagot. És ez akkor is így van, ha én hívok meg mást kajálni, akár étterembe, akár a lakásomra.
2017. márc. 14. 13:18
 12/43 anonim ***** válasza:
69%
Egy big mac menu csak a neveben nagy, egyebkent kb egy fel adag kajanak felel meg. (Marmint nem kaloriaban nyilvan :D De jollakni nemigen lehet vele.)
2017. márc. 14. 13:18
 13/43 anonim ***** válasza:
100%

Ne túráztasd magad kérdező, a kikért adagot így is, úgy is ki kell fizetni! Ha egy kanállal eszik belőle valaki, vagy ha megeszi az egészet egy az ára.

Annak jobban örülnél, ha csak belepiszkálna, enne egy "morzsát" és otthagyná?

Akkor meg azon siránkoznál itt, hogy pazarolnak!

Tanácsolom, hogy ezzel a mentalitásoddal te ne hívjál meg nőket kajálni, fizess inkább qrvát és mindenki jobban jár.

2017. márc. 14. 13:19
 14/43 anonim válasza:
100%

de várjál nem értem mi a gond...

ha meghívsz valakit akkor miért ne ehessen?

én az exeimnek fizettem ilyenkor a kaját, nem zavart (mondjuk nincsenek anyagi gondjaim)...

de a saját tesómékat, meg haveromat is megszokta hívni ők is úgy esznek ahogy akarnak...

és persze én is annyit szoktam amennyit akarok, nem kis kólát szürcsölgetek :D

ez olyan mintha elmennél a strandra és beleállnál a lábmosóba, hogy neked elég ennyi "fürdés"...

24F

2017. márc. 14. 13:19
 15/43 A kérdező kommentje:
Persze en fizetek ,kulon van egy kis malacperselyem amit erre el szoktam sajatitani.
2017. márc. 14. 13:20
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
Egyebkent kamu, ha olyan lennel tenyleg amilyen, senki nem menne el randira sem mert elsore latnak, hogy foggyos vagy :D
2017. márc. 14. 13:21
 17/43 anonim ***** válasza:
100%
B+, most esett le, hogy csak trollkodsz!
2017. márc. 14. 13:22
 18/43 anonim ***** válasza:
61%

Az mennyivel jobb, mikor kérnek egy salátát és ennyi?!

Rohadt kiábrándító, ha a látod, hogy csak nyammog meg turkál.

2017. márc. 14. 13:23
 19/43 A kérdező kommentje:
N trollkodom,frankon igy van egyenek csak mertekkel'
2017. márc. 14. 13:24
 20/43 anonim ***** válasza:
52%
19 Merthogy? Szeretem a salatat, ha nem lyukad epp ki a gyomrom az ehsegtol, hogy komolyabb kaja kelljen, akkor tokeletes. Nem nyammogni szoktam meg turkalni, feltetelezem te csak a sajat salata-utalatodat vetited ki masokra.
2017. márc. 14. 13:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!