Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miert tudnak annyit enni a...

Miert tudnak annyit enni a nok ha elhivom oket kajalni?

Figyelt kérdés
Meg en beerem egy kis morzsaval ok addig termelnek mint a gyarakban.
2017. márc. 14. 13:03
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Nincs gond a salataval ezert ne veszekedjetek, nalam altalaban nem szokott szerepelni a listajukon.
2017. márc. 14. 13:33
 22/43 anonim ***** válasza:
52%
Akkor te még nem is láttál nőt enni. A párom rendel apró kétszemélyes tálat magának. Csináltam pár fotót, a kaja mögül ki sem látszik. Jó, csak azért elég a kétszemélyes, mert apró termetű a párom.
2017. márc. 14. 13:34
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ebből az egyértelmű, hogy troll vagy:

"Persze en fizetek ,kulon van egy kis malacperselyem amit erre el szoktam sajatitani."

De legyél inkább troll, mint egy ilyen pitiáner idióta!:)

2017. márc. 14. 13:35
 24/43 anonim ***** válasza:
Lehet direkt nem esznek előtte egész-nap mert erre készülnek.
2017. márc. 14. 13:38
 25/43 anonim ***** válasza:
97%
Miert viszed kket mekibe? Ott pogacsa nincs is. Mondd meg, uljetek ki a terre egy padra, vigyel egy palack vizet, poharat, meg mindenkinek egy pogacsat. Azt is otthon sussd, minden randi elott veszel ki egyet fagyasztobol, igy a legolcsobn
2017. márc. 14. 13:38
 26/43 anonim ***** válasza:
92%

Az utolsó kommentes tetszik!XD

Mennyire zsugori emberek léteznek már..az én környezetemben is van egy kettő de ez visz mindent!

Egy BigMac nagy adagnak számít??Azt minden normális étvágyú ember betolja simán!Sőt..

Így,sosem fogsz nőt találni magadnak!!

2017. márc. 14. 13:46
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
Tudod azt nem értem, hogyha nem engedheted meg magadnak akkor miért erőlteted, miért akarsz többnek látszani mint ami/aki vagy ?
2017. márc. 14. 13:58
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
Én keveset tudok egyszerre megenni, de azért a bigMac menü még rajtam sem fog ki. Más kérdés, hogy annyira nem kedvelem ezeket a kajákat, mekit is általában csak esti sörözést után eszek, arra pont tökéletes
2017. márc. 14. 14:09
 29/43 anonim ***** válasza:
85%
Velem jól járnál, mert ha engem egy pasi "mekizni" hívna el, akkor 17h előtt egy kávét innék, utána maximum egy vizet. Aztán nem lenne több ilyen meghívás. Nekem a mekizés nem életforma, pláne úgy nem, hogy a meghívóm azt figyeli, mennyit eszem, de főleg hogy mennyibe fog ez kerülni neki.
2017. márc. 14. 14:18
 30/43 A kérdező kommentje:
Nem szokasom mindig odavinni szoktam egyszerubb helyekre invitalni a holgyeket ahol mendzas adagokat adnak ott meg az a baj,hogy neha repetat is kernek. Lehet pont nem a big mackmenut szoktak enni lehet tevesztem ezeket a menuket.Akkor melyik az a menu ahol 3 nagy hamburgert adnak es meg sutit meg burgonyat meg ki tudja mit na olyant szoktak kerni.
2017. márc. 14. 14:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!